top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Delad pott i seriepremiären

Updated: Apr 7

Dagens seriepremiär slutar oavgjort och delad pott mellan FC och Örebro Syrianska.

Slutresultatet blir 1-1 efter att FC tar ledningen i första halvleken genom Gideon Granström. I början av andra halvlek i samband med ett inlägg nickas bollen snöpligt in i eget mål av en FC-spelare.

FC fortsätter dominera bollinnehavet och forcerar för att återta ledningen. Chanser skapas till FC:s favör, men inget mål görs utan när domaren blåser av matchen står det 1-1 på resultattavlan.

Nästa vecka på lördagen den 6 april spelar FC på hemmaplan när IFK Stocksund gästar. Avspark kl. 13:00 på Kanalplan.