• Writer's pictureEddy Sjöberg

Sandvikens IF - FC Stockholm 1-2

FC åker upp till Jernvallen och plockar hem tre poäng hem i bagaget till Stockholm.

En jämn match som blir en relativt tillknäppt tillställning och därav få målchanser överlag. Ett ställningskrig där FC denna gång är effektiva och tar vara på sina lägen.

Sandviken tar ledningen med 1-0 efter sex minuter och FC kvitterar genom Trimi Makolli i den 26:e minuten. I andra halvlek sätter Ekin Bulut bollen i nät för FC i den 60:e minuten, vilket även blir det matchavgörande målet som leder FC till vinst.

En skön seger för FC som bryter hemmalagets vinststreak och förlustfria start på säsongen.

Tack till dagens matpartner Nollettan som leverera bra lunch och middag!

Även ett stort tack till Tyresö Buss som kunde rycka in med kort varsel när det krisade och köra oss till matchen.

Nästa match är om en vecka på söndag kl. 13.00 mot Bodens BK på Kanalplan.