top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Matchsponsor: T|F Agency Real Estate

Matchsponsor i samband med kvällens match är nytänkande fastighetsmäklarföretaget T|F Agency Real Estate. TF är en ny sponsor och bekantskap inför säsongen 2021 och de gör debut som matchsponsor i kvällens match mot Enköpings SK som har avspark kl. 19:00 på Krillan.


Till vardags förmedlar TF bostäder där man hjälper kunder att köpa och sälja sin bostad. TF är ett nytt varumärke och ambitionen är att tänka annorlunda och gå emot strömmen på marknaden.


Då T|F Agency Real Estate är samarbetspartner till FC Stockholm och om du som "FC-bekant" till klubben säljer din bostad via TF så går en del av deras arvode som kickback till FC:s klubbkassa. Med "FC-bekant" innebär det t.ex. spelare, ledare, anhörig till spelare/ledare, supporter, sponsor etc. Om du vill stötta FC, sälj med TF och ange "FC Sthlm" när du kontaktar dem för bostadsvärdering eller när det är dags att sälja bostaden för att flytta vidare.


Vi besökte TF:s kontor för att ta tempen inför kvällens match med två av företagets delägare och tog snacket med deras VD, Fahim Farouq och supermäklaren Amir Tadjerbashi.


Berätta gärna mera om vad ni på TF Agency gör för något?

- Vi är en fastighetsmäkleri vars försäljningsprocess syftar till att exponera din bostad på absolut bästa sätt, attrahera rätt spekulanter och därmed skapa de bästa förutsättningarna för att nå en lyckad affär. I vår värld är en lyckad affär när vi säljer till det absolut bästa priset samtidigt som du känner att det varit en professionell och schysst upplevelse genom hela affären. Vår expertis är förhandling, försäljning och transparens som utövas av yrkesstolta fastighetsmäklare. Vi erbjuder dessutom en tjänst som heter ”Soon To Be” där du som bostadsägare får möjligheten att anonymt pröva bostadsmarknaden i ett tidigt skede för att skapa de bästa förutsättningarna för din bostad den dagen du väljer att sälja den.


Första gången som matchsponsor till FC, vad gjorde att ni valde att samarbeta med FC?

- Vi är ett modernt och innovativt mäklarföretag som står för att leverera en premium tjänst. Yrkesstolthet är något vi förespråkar extra. Därav kände vi att ett samarbete med en fotbollsklubb som FC Stockholm var ett självklart val. Det är mer än en fotbollsklubb och människorna i och omkring laget agerar med stolthet. Tillsammans känner vi att vi kan hitta synergier då hälsa och privatekonomi är något som alla borde investera i. Bostadsaffären är en av medelsvenskens största investering, idrott och framförallt hälsa är den viktigaste investeringen. Dessa två varumärken kombinerat med en vinnarmentalitet är den absolut godaste cocktailen som går att avnjuta 😊


Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Division 2 Norra Svealand summeras detta år?

- 1:a. Jag tror inte man släpper taget om det grepp man kopplat nu, och extra läckert vore det ifall det avgjordes i samband med matchen mot Karlberg i slutet av säsongen.


Vad tror ni om morgondagens match mot Enköpings SK på Krillan, vad tippar ni för resultat?

- Vinst, 2-0 blir den kvalificerade gissningen.


Målskyttar för FC?

- Håller det enkelt och säger Makolli och Ostojic 😊0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page