top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Matchsponsor: Norr Company

Matchsponsor i samband med lördagens match mot Kvarnsvedens IK på Krillan är ingen mindre än dryckesföretaget Norr Company som varit en samarbetspartner till FC sedan 2019 då vi debuterade i division 2-sammanhang.


FC har varit en trogen och flitig konsument av Norrs lättdruckna och törstsläckande dryck sedan 2019. En dryck som spelarna och ledarna i laget uppskattar väldigt mycket att få möjlighet dricka och ta del av då den är smakrik, god och framförallt törstsläckande. En dryck som verkligen gått hem hos spelarna och även hos många andra runt om i landet, vilket är förståeligt.


Detta skrev Breakit om Norr:

"Norr är en dryck som började att poppa upp i svenska butiker under förra året. Den innehåller ämnen, som salter och mineraler, som ska hjälpa till att återställa vätskebalansen i kroppen.


Bolaget bakom drycken, Norr Company, arbetar mot visionen att inget barn i världen ska behöva dö av vätskebrist eller uttorkning. De samarbetar bland annat med Rädda Barnen och för varje såld flaska doneras en enhet vätskeersättning och zinktablett till utsatta barn.


Nu kan Breakit berätta att Norr har tagit in runt 15 miljoner kronor i externt kapital och bland investerarna återfinns en rad kända namn. Det handlar bland annat om sportprofiler som Martin Dahlin, Andreas Granqvist och Robin Söderling samt låtskrivaren Johan ”Shellback” Schuster."


Inför lördagens seriematch mellan FC och Kvarnsveden har vi tagit ett samtal med Christian Nordenborg som är en av grundarna av Norr Company.


Berätta gärna mera om vad ni på Norr Company gör för något?

- Vi producerar och säljer funktionsdrycken Norr, en lättdrucken törstsläckare med vitamintillskott som hjälper till att återställa vätskebalansen.


Vi jobbar efter modellen One-for-One vilket innebär att för varje såld dryck så donerar vi en enhet vätskeersättning till Rädda Barnen. Något som räddar liv.


Tredje året som partner till FC, hur kommer det sig?

- Vi började samarbetet då jag känner en av grundarna (Simon) sedan innan. Jag fick ett bra intryck av klubben och deras ambitioner, det kändes som ett spännande projekt att stötta så gott vi kan. Nu är vi inne på tredje året tillsammans och det känns kul!


Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Division 2 Norra Svealand summeras detta år?

- Laget verkar ha fått en fin start på säsongen och toppar tabellen, därför tror jag att FC vinner serien. Hoppas även att vår vätskeersättande dryck var en av framgångsfaktorerna om så blir fallet!


Match på Krillan mellan FC och Kvarnsveden, vad tippar du för resultat?

- FC vinner med 4-0 igen, såg att det blev det i onsdags, så tippar på en favorit i repris!


Målskyttar för FC?

- Stefan Ostojic, Trimi Makolli (2) och nyfärvärvet Eyasu Alemayehu6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page