top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Matchsponsor: GOAT Sports

Matchsponsor i samband med morgondagens hemmapremiär mot Enskede IK är fjolårets sponsor GOAT Sports som även under 2021 hjälper oss med vår fysträning där deras partner Martin Strante ingår i FC:s ledarstab under året som fystränare och massör.


Inför kvällens match har vi tagit tempen på Adrian Skepi som är VD och personlig coach hos GOAT Sports.


Berätta gärna mera om vad ni på GOAT Sports gör för något för den som kanske inte vet redan?


- Vi på GOAT Sports jobbar med personlig coachning inom träning/hälsa åt alla från gemene motionär upp till elitsatsande lag och individer. Vår mission är att få våra klienter att förstå vikten av allting runtomkring träningen. Samspelet av att förstå sin fysiska utveckling, träna kroppen och utveckla sin kompetens inom träningslära.


GOAT Koncernen jobbar utifrån tre element: Person – Fysik - Kompetens. Därav att ha ett riktigt bra träningsprogram kommer inte hjälpa i det långa loppet om inte hjärtat och hjärnan är engagerade.


Vi utgår alltid från en screening där vi får fram nuläget hos klienten och kan därifrån sätta en mer exakt grund och börja bygga fram mot målbilden. GOAT står för Greatest Of All Time och vägen till att bli den bästa versionen av sig själv kallar vi för vår ”Chase”.


Har ni något skönt erbjudande till supportrar och besökare av matchen dagen till ära?


- Alla som bokar in en Screening med oss får ett kostnadsfritt fystest som de gör med coach för att ytterligare komplettera nulägesanalysen, värde 500kr.


Andra året som sponsor för FC Stockholm, vad gjorde att ni valde att förlänga samarbetet?


- Vi trivs väldigt bra i FC’s nätverk och hittar ständigt nya synergier med intressanta människor. Det märks att klubben och samtliga kopplade till klubben vill ta sig framåt på bästa sätt. Där känner vi oss som hemma.


Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Division 2 Norra Svealand summeras detta år?


- Vi tror verkligen på grabbarna och staben och tippar dem som seriesegrare! Vi kommer bidra med allt vi kan från vårt håll för att knipa den platsen.


Hur morgondagens match mot Enskede IK på Krillan, vad tippar du för resultat?


- Alltid en tuff sådan, förra året fick vi se på en förlust när en fd. AIK-dj spelade mot FC, så med revanschlust och lite mer j*vla anamma tror vi på 2-0 till FC.


Målskyttar för FC?


- Makolli och Ostojic känns hungrigast so far!Tack för pratstunden Adrian!

GOAT Sports kommer representeras av Fahim Farouq på plats och kommer dela ut "bästemanspris" till den spelare i hemma- och bortalaget som utmärker sig lite extra i morgondagens match.24 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page