top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Matchpartner mot Team TG


På söndag är det äntligen dags för premiär på Stockholm Stadion och beträda fina gröna naturgräset med avspark kl. 15.00. Dagen till ära kan vi presentera GOAT Sports som matchpartner när FC tar emot Team TG.


Adrian Skepi som är VD för GOAT Sports tog sig tiden att svara på några frågor inför värdskapet som matchpartner.


Berätta gärna mera om vad ni på GOAT Sports gör för något?

- GOAT Sports är en plattform där vi aktivt genom våra coacher, digital onlineträning samt våra egna gymkoncept Training Boutique och Training Facility förmedlar hälsa. Till alla från gemene motionär, elitsatsande lag och individer och även för företag. Genom vårt koncept Training Boutique förmedlar vi träning på ett väldigt exklusivt och personligt sätt och genom Training Facility förmedlar vi samma känsla fast där vi även erbjuder anpassade grupplösningar för personer, föreningar och företag.


Vi är komplementet som får våra klienter att förstå vikten av allting runtomkring träningen. Samspelet av att förstå sin fysiska utveckling, träna kroppen och utveckla sin kompetens av träningslära; Person – Fysik - Kompetens. Att enbart ha ett riktigt bra träningsprogram hjälper inte i det långa loppet om inte hjärtat och hjärnan hänger på.


Vi utgår alltid från en screening där vi får fram nuläget hos klienten och kan därifrån sätta en mer exakt grund och börja bygga fram mot målbilden. GOAT står för Greatest Of All Time och vägen till att bli den bästa versionen av sig själv kallar vi för vår ”Chase”.

Varför valde ni att fortsätta sponsra FC Stockholm inför säsongen 2022?

- Eftersom vi redan skötte fysen för denna fina förening var det ett självklart val för oss. Vi insåg även väldigt fort att det är en förening med stora ambitioner inom både svensk och internationell fotboll. Vi har fått förmånen av att få vara en del av resan och ser fram emot att kunna fortsätta växa med föreningen. Det är också en väldigt modern och stilren förening och ett jättebra nätverk. Som både är intimt men också resulterar i bra ingångar mot andra företag och verksamheter. Hela kulturen är framåtsträvande, vilket känns bra och passar oss väl.

Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Ettan Norra summeras detta år?

- Förra året tippade vi att FC skulle vinna och det hände! Ser vi på lagen efter dessa omgångarna kan verkligen alla slå alla. FC tog lärdomarna tidigt i omgångarna och nu börjar resan mot att plocka position för avancemang! (Vi tippar 1a igen 😉)


Hur går det i premiären på Stadion mot Team TG, vad tippar du för resultat?

- Vi tippar 4-0 till FC!

Målskyttar för FC?

- Stefan Ostojic (2), Trimi Makolli och Hugo Lemne.

61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page