top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Matchpartner mot Sandvikens IFPå lördag startar seriespelet i Ettan igen för FC:s del efter några veckors uppehåll. Motståndare är serieledarna Sandvikens IF som gästar Kristinebergs IP och avspark är kl. 16.00. Dagen till ära kan vi presentera PUMA som matchpartner.


Anders Selin som är Teamhead för Teamsales hos PUMA tog sig tiden att svara på några frågor inför lördagens match mellan FC och Sandvikens IF.


Berätta gärna mera om vad ni på Puma gör för något, för den som inte vet?

- Lokalt kanske inte alla känner till att vi är en av få huvudpartners till Gothia Cup.


Nu har vi precis landat hem igen efter två veckors intensivt arbete i Göteborg. Det är fantastiskt att få ta del av en veckas komprimerad glädje och spänning när ungdomslag från 59 nationer är med och tävlar. Det är så mycket känslor, spänning och glädje att man kan ta på det. Tar alltid en tid att smälta efteråt.

Partner med FC sedan något år tillbaka, varför just FC? Vad är dina tankar kring FC som samarbetspartner?

- FC är en väldigt spännande klubb med klart uppsatta mål, både på seniorsidan och ungdomssidan som blir allt bredare. Genom att ha tagit del av ledar- och spelarpolicy´s samt värdegrundsdokumentationen känner vi från PUMA stort förtroende för klubben som tar ansvar för både fotbollsutveckling och den individuella utvecklingen på och vid sidan av planen.


Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Ettan Norra summeras detta år?

- Just nu befinner sig FC i ett läge som kan vara mentalt tungt, men knäcker man koden och tar ett par 3 poängare i de kommande 4 omgångarna kan det lossna, det är trots allt ett getingbo från plats 13 till plats 7. Så jag tror det är rimligt att FC landar in på plats 8-6 när säsongen är över. FC som bygger för framtiden har tiden på sin sida.

Hur går lördagens match mot Sandvikens IF, vad tippar du för resultat?

- Oj, sannerligen en av de tuffaste matcherna näst efter att få möta dem på bortaplan. Men det känns som att FC är heltaggade och gnuggar till sig ett 2-1 resultat. Forza FC!

Målskyttar för FC?

- Utan att vara helt uppdaterad om skadeläget så gissar jag på Makolli och Rashidi.

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page