top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Matchpartner mot IF Karlstad


Imorgon är det gameday och FC spelar återigen på Krillan när laget tar emot IF Karlstad. Dagen till ära kan vi presentera TF Agency som matchpartner.


Amir Tadjerbashi som är delägare och fastighetsmäklare hos TF tog sig tiden att svara på några frågor inför lördagens match.


Berätta gärna mera om vad ni på IF Karlstad gör för något?

- Vi är en fastighetsmäkleri vars försäljningsprocess syftar till att exponera din bostad på absolut bästa sätt, attrahera rätt spekulanter och därmed skapa de bästa förutsättningarna för att nå en lyckad affär. I vår värld är en lyckad affär när vi säljer till det absolut bästa priset samtidigt som du känner att det varit en professionell och schysst upplevelse genom hela affären. Vår expertis är förhandling, försäljning och transparens som utövas av yrkesstolta fastighetsmäklare. Vi erbjuder dessutom en tjänst som heter ”Soon To Be” där du som bostadsägare får möjligheten att anonymt pröva bostadsmarknaden i ett tidigt skede för att skapa de bästa förutsättningarna för din bostad den dagen du väljer att sälja den.


Hur Kommer det sig att TF Agency fortsatte som partner med FC inför säsongen 2022?

- Vi är ett modernt och innovativt mäklarföretag som står för att leverera en premium tjänst. Det är något vi känner FC Stockholm också gör. De bygger klubben företagsamt och har någonting spännande på gång varav vi kände att ett fortsatt samarbete var ett självklart val. Det är mer än en fotbollsklubb och människorna i och omkring laget agerar med stolthet. Tillsammans känner vi att vi kan hitta synergier då hälsa och privatekonomi är något som alla borde investera i. Dessutom råkar vi alla ägare har en förkärlek för fotboll sedan barnsben!

Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Ettan Norra summeras detta år?

- Jag tror att FC kommer komma in i ”andra andningen” under andra halvan av säsongen och spela upp sig ett snäpp ytterligare och ta en stabil mittenplacering. Måste jag ge en specifik placering säger jag plats nr 7.


Hur går det i matchen mellan FC och Karlstad, vad tippar du för resultat?

- 2-1 till FC Stockholm.


Målskyttar?

- Trimi Makolli & Joshua Adomako för FC och Oskar Alvers för gästerna.

46 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page