top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Matchen mot Gute avbruten

Gårdagens match mot Gute fick ett snöpligt och oväntat slut då domaren valde att blåsa av matchen med ca 20 minuter kvar att spela. Orsaken är förståelig då Stadshagens IP:s belysning slutade fungera och det var alldeles för mörkt för att fortsätta spela utan belysning.

Gästerna Gute tog ledningen i den 2:a minuten med 0-1 och därefter radade FC upp chanser för en kvittering där Gutes målvakt stod för flera fina räddningar och parader. När FC forcerade på som mest och en kvittering låg i luften så blev domartrion för dagen tvungna att avbryta matchen på grund av att det var för mörkt ute för att fortsätta spela utan belysning.


Stockholm Stad med personal på plats försökte felsöka och åtgärda problemet utan framgång och det togs beslut att tillfälligt avbryta matchen.


Nu förs dialog mellan klubbarna där utgångsläget är att återuppta matchen och komma överens om dag och tid för detta. Om inte så kommer ärendet att hamna hos Svenska Fotbollsförbundet som därefter får ta beslut om hur ärendet ska hanteras framgent.


Fortsättning följer..

952 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page