top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

FC Stockholm-Skiljebo SK 3-1

Det blev ännu en seger i söndagens hemmamatch på Stadshagens IP mot Skiljebo med 3-1. Vinsten innebar att FC fortsatt är med i toppen av serien tillsammans med Karlberg.


I första halvleken var FC dominanta, aggressiva i presspelet och stod för en fin prestation ur ett helhetsperspektiv, vilket resulterade i tre mål gjorda av Cameron Streete, Stefan Ostojic och Eyasu Alemayehu.


Streetes 1-0 var en delikatess då han fintade bort två försvarare och knorrade in bollen i bortre. 2-0 görs på straff av Ostojic, en säker slagen sådan. Situationen som föranledde straffen var när Streete revs ner i straffområdet av en Skiljeboförsvarare när han vunnit sin löpduell och var fri mot målet. Lillen Alemayehu gjorde 3-0 på ett långskott från ca 30 meter som segla rakt upp i krysset.


Andra halvlek blev jämfört med första en mer avslagen historia där gästerna kom in i matchen mera. 4-0 dömdes bort för offside efter en snabb omställning av FC. Istället lyckades gästerna reducera till 3-1.


En skön seger och FC är fortsatt enda laget från division 2 (eventuellt division 3 också, ej bekräftat) och upp till Allsvenskan som är obesegrade i seriespelet, vilket innefattar över 100-talet lag.


Nästa match är på söndag 24/10 kl. 15.00 hemma på Hagen igen och då mot IFK Stocksund.


Startelvan


Avbytare

Rager Rebandi

Pontus Hesselheim Joel Rajalakso Kristijan Cosic

Mathias Benker

Carlos Gaete Moggia


Nästa match är på söndag kl. 15.00 mot IFK Stocksund på Stadshagens IP
47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page