top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

FC inleder samarbete med Never Offside


Idag kan vi tillkännage samarbete med sporttechföretaget Never Offside som kommer att tillhandahålla en toppmodern digital plattform till oss, vilket möjliggör våra ambitioner om att skapa och lansera en egen "FC-app" för alla våra medlemmar, följare, supportrar och partners.


Never Offsides mission är att hjälpa idrottsklubbar och organisationer att digitalisera sina flöden och verksamhet samt nå ut till sin målgrupp på ett modern sätt. Idag samarbetar man redan med partners som bland annat BK Häcken, IF Elfsborg, Hammarby IF, Gothia Cup, Svenska Ishockeyförbundet etc.


William Quist, Försäljningschef hos Never Offside:

“FC Stockholms framåtanda för att driva och utveckla en fotbollsklubb i modern tid är imponerande och inspirerande. De har redan gjort en snabb resa till First Division med sitt tydliga fokus på både sportslig och kommersiell tillväxt. Jag är övertygad om att vi inom några år kommer att se FC Stockholm i högsta ligan. Det är med stor tillförsikt vi nu startar partnerskapet och utvecklar klubbens digitala arena för att öppna upp nya värderingar och möjligheter för sina kundgrupper – allt för att de ska stå bättre rustade för framtiden”.


Eddy Sjöberg, Sälj- och marknadschef hos FC Stockholm:

”Vi hade redan kontakt med Never Offside för några år sedan när vi spelade i division II. Sedan dess har vi följt deras resa och vi är imponerade av deras produkt. Vi har sett vad de gör för andra lite större klubbar i allsvenskan, det är dit vi är på väg till och vill vara inom en snar framtid. Därför är det trevligt att vi nu kommit överens om ett partnerskap som vi har fullt förtroende för. Vi är en ung, innovativ och hungrig klubb som ska hålla en hög servicenivå till våra målgrupper. Vi har också några spännande nyheter och innehåll som vi kommer att arbeta med och kommunicera successivt på plattformen. Visst känns det extra bra att vi är den första klubben i förstadivisionen som tar steget och går in i den här typen av partnerskap. För oss är det ett självklart beslut för att hänga med i digitaliseringens värld”.257 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page