top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

FC har gjort klart med Kevin Ali!


Den offensiva ytterforwarden Kevin Ali är klar för FC lagom till premiären av Ettan. Ali ansluter från seriekonkurrenten Sollentuna FK. Ali har tidigare spelat för IFK Lidingö, Södertälje FK och Eskilstuna City.


Kevin Ali är en målfarlig ytter som FC fick möta under säsongen 2020 då han huserade i IFK Lidingö. Ali är även tidigare lagkamrat med nyförvärven Hugo Lemne och Per Boltegård Blom


Kevin Ali om ankomsten till FC:

"FC har ett projekt som jag vill vara en del av. Det är en klubb med stora ambitioner och en vinnarkultur vilket passar mig perfekt. Mottagandet av spelare och ledare gjorde valet enkelt för mig .


Jag tror att vi kan göra ett riktigt stark år i Ettan Norra. Det kommer bjudas på fin fotboll och en hel del vinster. Jag kommer att förhoppningsvis bjuda på en del poäng och bidra till god stämning i omklädningsrummet."


Rebaz Hassan om nyförvärvet:

"Fantastiskt att få in honom till en redan stark trupp där han kommer in och kompletterar då han skiljer sig i sin spelstil från de andra spelartyperna på den positionen.


Det här är ett guldkorn som vi följt sedan han var i Lidingö och jag tycker att han var en av Sollentunas bästa spelare i Ettan under våren. Det är en duktig fotbollsspelare som kommer till oss och jag ser fram emot att följa hans resa med oss i FC"


Välkommen till FC, Kevin!

503 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page