top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

FC Arlanda - FC Stockholm 0-4

FC är återigen serieledare efter gårdagens vinst med 0-4 mot FC Arlanda på Midgårdsvallen. En match där Arlanda fick ett rött kort likt FC förra helgen och det bjöds på fyra olika målskyttar i protokollet.

Pedram Talebi gav FC ledningen med 0-1 i den 28:e minuten när han satte bollen i nät på ett inlägg av Stefan Ostojic. I samband med en hörna slagen av Trimi Makolli utökade Abdoul Diallo till 0-2. Ett resultat som stod sig till halvtid.

I andra halvleken, efter en minut utökar FC till 0-3 genom Trimi Makolli och i slutet av matchen fastställs slutresultatet till 0-4 när Makolli nätar igen. Sista målet är en riktig delikatess då Makolli avlossar ett skott från distans som seglar upp i krysset.

FC håller nollan för fjärde matchen i rad och glädjande besked var att Cameron Streete är tillbaka i spel efter sin knäskada.

Segern innebär att FC har 40 poäng på 16 matcher och har därmed lika många poäng som Karlberg, men vi ligger etta pga bättre målskillnad och inbördes möten.