top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Volkswagen klar som huvudpartner för FC!

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera en ny partner hos oss; Volkswagen Stockholm!


Det är ett långsiktigt samarbete som vi nu äntligen kan gå ut med. Volkswagen Stockholm blir vår nya bilpartner. Det är ett samarbete som kommer stärka upp FC Stockholm över tid.


Volkswagen kommer bli det självklara valet för ledare, spelare och personal inom FC Stockholm, utöver det kommer Volkswagen Stockholm vara vår främsta samarbetspartner i vårt affärsnätverk där vi har många kommande, spännande event och träffar under 2022.


Att få in Volkswagen Stockholm som partner, får hela klubben att känna en enorm stolthet.


Om Volkswagen Stockholm:

Volkswagen Stockholm, med 9 st butiker, ingår i Din Bil Sverige AB som är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.


Simon Brännström, ordförande i FC Stockholm:

- Jag och Stefan (Elfver) träffade Johan och Petra i våras. Det skulle vara ett kort infomöte om vilka vi var, och presentera FC i korthet. Jag tror vi satt i två timmar, och bara efter några minuter märkte vi att vi alla talade samma språk, och ville samma sak. Det känns helt fantastiskt att Volkswagen tror på vår resa, och vill vara med på den. Att få ett så pass starkt varumärke som Volkswagen i ryggen, är ett bevis på att vi är på väg att göra något riktigt stort! Det ska bli oerhört spännande att se hur detta samarbete kommer att växlas upp, se våra spelare och ledare köra runt i Volkswagenbilar. Redan idag märker vi att spelarna känner en stolthet med VW-loggan på shortsen! Ett stort tack till Fredrik Wester som var med att medla kontakt mellan oss och fick mötet att ske.


Johan Karlson, märkeschef Volkswagen Stockholm

- Det ska bli spännande att medverka på FC Stockholms resa mot målet och vi ser fram emot de inslag detta samarbete för med sig inom unika marknadskanaler


Avslutningsvis vill vi självklart höja vår kontaktperson på Volkswagen Stockholm / Kista. Servan Alaca. Hur partiska vi än kan vara, bättre kontakt kan vi inte finna i alla fall. Så är ni i tankar om att byta till en ny bil, kontakta Servan i så fall: servan.alaca@vwstockholm.se och hälsa från FC.

Volkswagen syns till vänster på våra shorts numera

174 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page