top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Submit är ny guldpartner till FC!FC Stockholm fortsätter att förstärka klubbens egna affärsnätverk av partners och sponsorer. Rekrytering- och bemanningsföretaget Submit är klara som ny guldpartner till klubben och vi hälsar Submit varmt välkomna till FC!


Vi inom FC Stockholm är nöjda och väldigt taggade över att ha Submit ombord som ny guldpartner till klubben. Submit hoppar in i hetluften direkt och är matchpartner till lördagens derby mellan FC Stockholm och Karlbergs BK.


Submit är idag en av våra prioriterade partners inom rekrytering- och bemanning som hjälper våra spelare, medlemmar och övriga följare av klubben till att hitta ett jobb som matchar deras förutsättningar i vardagen, kompetens och ambitioner, vilket vi är tacksamma för då det inte är lätt att hitta jobb nuförtiden i djungeln på arbetsmarknaden.


Submit är ett personligt bemannings- och rekryteringsföretag som förser företag med väl matchad kompetens utifrån företagens behov och unika utmaningar. Oavsett vilka behov som dyker upp ska Submit vara “top of mind”. Deras ledord är "tillgängliga, flexibla och pålitliga". Det är på det sättet Submit bygger långsiktiga relationer, partnerskap och har blivit ett av Sveriges snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag.


Vi träffade Uno Hedin (Grundare) och Martin Forssberg (Grundare) hos Submit för att höra mera om företaget och vad som locka med ett partnerskap tillsammans med FC.


Berätta gärna om vad ni på Submit gör om dagarna?

-"Vi på Submit brinner för att hjälpa företag med personal på kort och lång sikt, vi är personliga och engagerade vilket oftast resulterar i långa samarbeten och att vi blir bra vänner med våra uppdragsgivare.


I grunden är vi ett bluecollar-bemanningsföretag men det senaste året har vi rekryterat internt vilket resulterat i att vi numera även hjälper företag med kontorspersonal med goda resultat."


Vad är din egna bakgrund och erfarenhet inom fotbollens värld?

-"Jag (Martin) är gnagare sen barnsben och följer AIK genom ur och skur. Började på Norra men hamnade på Östra för några år sedan, lat som man är..

Uno är som vilken bajare som helst, pack vill säga.. Skämt åsido, Uno är som mig fast för Bajen."


Hur kommer det sig att ni valt att gå in som sponsor till FC och varför föll valet just på FC?

-"Då både jag och Uno är inbitna supportrar till andra stockholmsklubbar så hade något sponsorskap där skurit sig, FC blev en naturlig väg i mitten. Utöver det så tycker vi båda att fotbollsfolk är sjukt roliga att bonda, jobba och umgås med. Det blev helt enkelt ett klockrent alternativ där vi kan följa en klubb, gemensamt. Än så länge så diggar vi klubben skarpt och har svårt att se att bilden ändras -  Hatten av till samtliga inblandade!"


Vad tror du om FC Stockholms säsong kommande år?

-"Det kommer bli ett roligt år, sportsligt och runt klubben. Vi räknar kallt med avancemang, annars kommer åtminstone två personer gorma "AVGÅ ALLA" i november", säger Martin med ett sort leende och blinkar med ena ögatGår ni i tankar att rekrytera eller hyra in personal inom bluecollar-segmentet och söker resurser inom lager & logistik, bygg, transport eller flytt & montage?

-Kontakta då Uno Hedin på uno@submitbemanning.se så hjälper han dig med det direkt!


Tack till vår partner Sophie Garcia på Sophie´s Picture för fotograferingen av bilden!

98 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page