top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Rashidi klar för FC!


Nästa nyförvärv som är klar för FC är Dida Rashidi. Dida ansluter senaste från seriekollegan IFK Haninge. Den offensiva spetsspelaren Rashidi har över 50 matcher i Superettan där han spelat för Örgryte, Halmstad, Syrianska och Frej. Dida återförenas med tränaren Rebaz Hassan, Eyasu Alemayehu och Joshua Adomako som tillsammans var en bidragande anledning till Sollentunas toppsäsong under 2020 då laget var nära att knipa kvalplatsen upp till Superettan.


Dida är en offensiv kraft som förstärker FC framåt där han kan spela på flera positioner och är en poängspelare som är vass 1-mot-1 på offensiv planhalva.


Dida Rashidi om att ansluta till FC:

"Jag valde att skriva på för FC för de ambitioner klubben har och den proffsiga fotbollsmiljön FC verkar inom. Rebaz Hassans tankesätt och filosofi kring fotboll passar mig och när möjligheten dök upp att skriva på för FC så tvekande jag inte en sekund.


Förväntningarna inför en säsong är alltid stora för mig där jag vill vinna matcher och att vi som lag alltid ska agera professionellt


Jag kommer att bidra med min vinnarskalle då jag alltid går in för att vinna och ger allt. Utöver det är jag en person som kommer att sprida glädje till resten av truppen både på och utanför planen."


Chefstränaren Rebaz Hassan om värvningen av Rashidi:

"Det känns väldigt bra att Dida har kommit till FC då det är en spelare jag coachat förut och i sina bästa stunder är han en klasspelare av högsta nivå i Ettan. Det är en glädjespridare i omklädningsrummet och vid sidan om plan, det är en person jag litar väldigt mycket på. Dida är som spelare en explosiv och rörlig offensiv spelare som är vass på att utmana sin försvarare och gå förbi i 1-mot-1-situationer och kan avsluta med båda fötterna."


Välkommen till FC, Dida!

512 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page