top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

OPR-Finance är ny huvudpartner till FC!

Vi är väldigt stolta och glada över att kunna presentera en ny partner hos oss; OPR-Finance!


Det är ett långsiktigt samarbete som vi nu inleder med OPR-Finance AB. Ett samarbete som kommer bli nyttigt för båda parter med ett gemensamt mål, att göra resan tillsammans.


OPR kommer att pryda baksidan av matchtröjan ovanför siffran.


Om OPR-Finance / OPR-Företagslån:

OPR-Företagslån Flex är en tjänst under OPR-Finance AB, OPR-Finance erbjuder mångsidiga finansieringslösningar både till konsument- och företagskunder i fem olika EU-länder. OPR har varit verksamma sedan 2005 och idag betjänar de en marknad med sammanlagt cirka 45 miljoner människor. Hösten 2020 har de tagit fram en ny finansieringstjänst för att stödja svenska företags verksamhetstillväxt och -utveckling. OPR-Företagslån Flex är en fortlöpande kontokredit som anpassar sig efter företagets behov.


Eddy Sjöberg. sälj- och marknadschef hos FC Stockholm:

- Det känns väldigt bra och kul att ha OPR ombord som huvudpartner och det är ett spännande företag i tillväxt, vilket gör att vi tillsammans kan växa på vår gemensamma resa. framåt, både på och utanför planen. OPR kommer att komplettera och bidra med värde till vårt redan befintliga FC-nätverk av partners och sponsorer.


Emanuel Barmasi, marketing coordinator hos OPR-Finance:

- Vi valde att samarbeta med FC Stockholm för att vi tror på att laget kan ta steget upp till Superettan inom några år och även Allsvenskan inom en snar framtid. Vi vill gärna vara med på den resan! Det kändes klockrent redan från det första samtalet med klubben.


Vi hoppas på att samarbetet leder till att FC Stockholm växer som klubb och fortsätter utveckla sin ungdomsverksamhet för både pojkar och flickor samt startar ett A-damlag i framtiden.56 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page