top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Oneflow är ny guldpartner till FC!FC Stockholm fortsätter att förstärka klubbens egna affärsnätverk av partners och sponsorer. Börsbolaget Oneflow ansluter som ny guldpartner till klubben och vi välkomnar Oneflow varmt välkomna till FC!


Vi på FC Stockholm är glada och exalterade över att välkomna Oneflow som ny guldpartner till klubben. Oneflow är idag leverantör till klubben gällande digital avtalshantering och att samarbetet nu fördjupas och utvecklats till ett tvåvägssamarbete känns positivt och givande för båda parterna.


Oneflow är ett ledande SaaS-företag inom digitala avtalslösningar och delar vår passion för innovation och framgång. Med deras expertis och teknologi kommer vi att fortsätta kunna effektivisera och förenkla våra avtalsprocesser, vilket kommer att frigöra tid och resurser för oss att fokusera ännu mer på att leverera fotbollsmässigt både på och utanför planen. Självklart så signerades samarbetsavtalet med Oneflow via deras enkla och smidiga plattform för digital signering.


Vi träffade Nathalie Lif (Marketing Manager) och Vilmer Fransson (Sales Executive) hos Oneflow för att höra mera om företaget och vad som locka med ett partnerskap tillsammans med FC.


Berätta kort om Oneflow och vad ni gör?

-"Oneflow är en av de ledande SaaS-leverantörerna av avtalsautomatisering på den nordiska marknaden. Vi hjälper organisationer att växa snabbare med mindre risker, bättre arbetsflöden och smartare beslut som leder till snabbare affärer.


Oneflow utvecklar, säljer och implementerar en heltäckande plattform för allt som rör avtal, med ett enkelt, användarvänligt verktyg som öppnar nya nivåer av möjligheter inom dataanvändning. Plattformen är lika älskad och betrodd av enterprises som startups för sin förmåga att hålla arbetet flytande, övervinna vardagens friktion och komplexiteten i en avtalsprocess.

Allt som Oneflow gör bygger på företagets värdeproposition: Oneflow sparar tid och pengar genom att riva ner silos i kommunikation, manuella processer och mellan system.


Vi strävar efter att göra arbetet med avtal så smärtfritt som möjligt - och samtidigt göra det säkert och trevligt. Förutom att göra avsevärda besparingar har Oneflows användare upplevt större kreativ frihet på jobbet, och ett lyckligare liv."


Vad är din egna bakgrund och erfarenhet inom fotbollens värld?

Nathalie: "-Jag spelade fotboll hela min ungdom, i Ekerö IK/Skå IK. Saknar det jättemycket och har länge funderat på att joina ett korpenlag - eller Oneflow FC. Jag älskar att kolla på fotboll! Och nu när jag har blivit FC-supporter ska det bli otroligt kul att följa deras matcher.


Kanske bättre att snacka med Vilmer här dock, som har mer erfarenhet hahaha."


Vilmer: -"Ett extremt stort intresse för sporten, har själv varit aktiv i över 15 år i främst AIK men även BP. Tyvärr satte skador stopp för en elitkarriär. Nu förtiden får jag nöja mig med korpenfotboll."


Hur kommer det sig att ni valt att gå in som sponsor till FC och varför föll valet just på FC?

Nathalie: -"Vi har följt FC under en lång period och tycker att laget - och resan de gjort - är otroligt spännande. Att gå in som sponsor för ett lag är ingenting vi provat tidigare, då det är lätt att hamna i klinch när alla hejar på olika lag. Men FC känns som en neutral punkt, där alla kan mötas. Vi har haft ett bra samarbete med Edvard tidigare och ser fram emot fler kul projekt ihop."


Vilmer: -"Har länge tyckt att FC gör något jäkligt roligt och annorlunda. Har även haft bra kontakt och relation med Edvard under ett par år. Sponsring hör inte till vanligheterna för oss men är det något projekt vi verkligen vill vara involverade i så är det FC:s resa."


Vad tror du om FC Stockholms säsong kommande år?

-"Många spännande nyförvärv och med Rikard (Norling) vid rodret så finns inget annat än uppflyttning!"


Går du i tankar på att byta leverantör inom digital avtalshantering eller planerar att digitalisera ert bolags avtal- och dokumentflöden?

-Kontakta då Vilmer Fransson på vilmer.fransson@oneflow.com och stötta FC i samma veva!


Tack till vår partner Sophie Garcia på Sophie´s Picture för fotograferingen av bilden!

169 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page