top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Mittfältsmotorn Victor Garcia klar för FC!

Spelskicklige innermittfältaren Victor Vera Garcia är klar för FC. Garcia ansluter senast från seriekonkurrenten och tillika våra vänner på Kungsholmen, Karlbergs BK. Garcia är fostrad i Hammarbys akademi och har varit en tongivande spelare hos KB de senaste tre säsongerna. Nu väljer han istället FC inför kommande säsong, vilket vi är väldigt glada för!


Vi är mycket nöjda över att Garcia valt att kör med oss kommande säsong. Garcia har de senaste säsongerna spelat 59 av 65 för KB och var en bidragande framgångsfaktor till KB:s fina placeringar under 2018 och 2019.


Vår sportchef Stefan Elfver om övergången:

"Äntligen! Garcia är en spelare som jag haft på radarn länge och de senaste åren har han varit bland de bästa mittfältarna i divisionen. En bollskicklig tvåvägsspelare som passar in bra hos oss. Tror han kan nå nya nivåer under Rebaz och hans stab.


Tack till KB för en smidig övergång!"


Även vår chefstränare Rebaz Hassan är nöjd med att ha lyckats värva Garcia från KB:

"Jag kan inte förstå hur något lag i Ettan inte har värvat Garcia med tanke på hans kvaliteter som han besitter, vilket är bra för oss. Han är en spelare med otroligt bra spelförståelse, väldigt låg tyngdpunkt med bollen nära sig och stark i närkampsspelet. Han har även ett bra driv med bollen och är den sista pusselbiten vi behövde för att spela den fotboll vi vill kommande säsong."


Nyförvärvet Victor Garcia om att att ha anslutit till FC:

"Första tiden i klubben har varit grym! Alla har varit bemötande och jag kände mig välkommen från första dagen. Dessutom känner jag några sedan tidigare så det var inte bara främmande ansikten.


Som person är jag en vinnarskalle som kommer tillföra mycket energi på planen. Jag ser mig själv som en tvåvägsspelare som kommer bidra med både offensiva och defensiva kvaliteter.


Jag har höga förväntningar på denna säsong! Jag tror att vi kommer tillhöra toppen och med hårt jobb och rätt mentalitet så väntar Ettan nästa år."6 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page