top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Matchpartner mot Täby FKFC spelar återigen på hemmaplan då man på söndagen tar emot Täby FK på Stockholm Stadion med avspark kl. 13.00. Dagen till ära kan vi presentera Unisport som matchpartner.


Andreas Välitalo som som jobbar på Unisport som Team Sales Manager Sverige tog sig tiden att svara på några frågor inför lördagens match mellan FC och Täby FK.


Berätta gärna mera om vad ni på IÖste gör för något, för den som inte vet?

- Unisport är en av världens ledande fotbolls butiker och har försett fotbollsspelare och supporters med produkter i världsklass i mer än 20 år. Förutom våra flaggskeppsbutiker i centrala Köpenhamn, Paris och Stockholm har vi lokalt anpassade onlinebutiker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Österrike - och levererar till resten av världens hörn på unisportstore.com. Vi älskar fotboll helt enkelt.


Har ni något skönt erbjudande till supportrar och besökare av matchen dagen till ära?

Absolut har vi det. På matchdagen och två veckor framåt så får alla FC Sthlm fans och spelare 20% på vårt sortiment online. Gäller inte på redan nedsatta produkter samt på limited edition skor. Använd koden FCSTHLM20% när man ska betala så dras rabatten.


Ny partner till FC inför denna säsong. Hur kommer det sig att valet föll på FC?

- Tycker föreningen har ett driv som passar oss. Inte bara att man har tagit sig genom seriesystemet snabbt på herrsidan utan att man har en plan hur man ska ta sig vidare som förening i och med att man nu växer på juniorsidan samtidigt som herrlaget etablerar sig i Ettan.


Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Ettan Norra summeras detta år?

- Tror man plockar någon placering från nuvarande och hamnar 8:a eller 9:a. Tror att man tar 7 poäng på dom resterande matcherna som kanske tar er högre upp än 8:a. 3 p mot Piteå borta som inte har något att spela för, Team TG FF är 3 säkra, Karlstad borta kan bli tufft men kan bli kryss.

Hur går lördagens match mot Umeå FC, vad tippar du för resultat?

- Tippar Kryss 2-2 bara för att Täby FK är starka på slutet av säsongen och har mycket att spela för. Det har såklart även FC Sthlm men jag tror ni löser det i andra matcherna som sagt.

Målskyttar för FC?

- Ostojic gör båda. Ingen koll på skador men om han är hel gör han båda :)

58 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page