top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför Kungsängens IF - FC Stockholm

Det tighta och intensiva schemat fortsätter och en ny full omgång av Division II Norra Svealand spelas imorgon. FC Stockholm åker till Kungsängens IP för att spela mot Kungsängens IF. Avspark är kl. 14.00.


I vår senaste match som spelades i onsdags blev det en säker seger med 4-0 mot Enköpings SK, vilket var vår 6:e raka seger i seriespelet. FC ligger fortfarande etta i tabellen med 29 poäng, samma poäng som tvåan Järfälla som dock spelat fyra matcher fler. Karlberg ligger trea på 28 poäng.


Chefstränaren Rebaz Hassan om matchen mot ESK:

"Fantastiskt prestation i första 10-15 minuterna, riktigt riktigt bra. Då ser man hur vi spelar fotboll, vi vinner boll högt, hög intensitet, när vi vinner boll går vi framåt och vi vill hela tiden framåt och skapar därigenom 7-8 kvalitativa chanser som borde renderat i flera mål under första halvleken. Sen när vi punkterar i andra halvleken så tycker jag att vi kan bli bättre på att kontrollera matchbilden och inte alltid behöver gå framåt och vara lite mera lugna med bollen."


FC är fortsättningsvis enda laget som är obesegrade i serien och ambitionen från FC:s sida är att hålla den statistiken och faciten intakt.


Morgondagens motståndare Kungsängens IF ligger för närvarande i mitten av tabellen på en stabil 9:e plats och i sin match som spelades i onsdags blev det en 0-1 seger på bortaplan mot Kvarnsvedens IK. Kungsängen har hittills spelat in 18 poäng på 14 spelade matcher.


Hassan inför morgondagens match:

"Har egentligen inte så mycket tankar kring morgondagens match utan mera att det vi pratar om i laget är att det är ett marathon av matcher, det är en ny match och vi går för att vinna.


Det jag vet om Kungsängens IF är att det är ett lag som jobbar mycket med att försvara och gå på omställningar, det är något vi får se upp med, men i övrigt ligger fokuset på oss själva och att göra det vi ska göra där ute på planen."


Senaste vi mötte Kungsängen var ifjol i seriespelet och då vann vi med 3-0 på just bortaplan. Vår fina målmaskin Stefan Ostojic gjorde då två mål, två delikatesser. Under fjolårets säsong landade Kungsängens på 12:e plats och var klara för kvalspel för överlevnad i division 2, men på grund av covid-19 tog SvFF ett beslut att avbryta alla kval och de lag som hamnade under kvalstrecket fick behålla sin plats. Vilket gläder oss då vi har en god bild av Kungsängen och ser fram emot att få möta dem igen.


Kungsängens senaste matcher:

Kvarnsveden-Kungsängen 0-1

Gute-Kungsängen 3-1

Kungsängen-Sandviken 4-0

Kungsängen-Skiljebo 1-2

Sandviken-Kungsängen 3-1


Truppen:


Målvakter:

30. Johannes Ström

35. Rager Rebandi


Försvarare/Wingbacks:

2. Pedram Talebi

6. Mathias Jung

12. Mathias Benker [K]

16. Mårten Nordbeck

19. Tobias Waldenström Soldati

22. Victor Strand

23. Naramsin Akdemir

28. Joshua Adomako


Mittfältare/Forwards

4. Alekh Singh

7. Trimi Makolli

10. Stefan Ostojic

11. Joel Rajalakso

21. Carlos Gaete Moggia

20. Eyasu Alemayehu

26. Abdoul Diallo

24. Kristijan Cosic


MATCHINFO

Kungsängens IF - FC Stockholm


Datum: 28:e augusti

Tid: 14:00

Arena: Kungsängens IP

Vad: Division II Norra Svealand5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page