top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför Hammarby TFF - FC Stockholm


FC spelar imorgon träningsmatch mot Hammarby TFF och avspark är kl. 12.30 på Kanalplan. Senaste träningsmatchen mot United Nordic vann FC på bortaplan med 1-2 efter mål av William Jan och Eryk Zareba.


Motståndarkollen

Hammarby TFF är en del av Hammarby IF som FC mötte under fjolsäsongen. Hemma på Stadion blev det förlust med 0-1 och returen slutade 1-1.


HTFF har inför morgondagens match spelat sex matcher som slutat med tre förluster, en oavgjord och två vinster.


Assisterande tränaren Adam Larsson inför matchen

Tankar efter senaste matchen mot United Nordic?

- "Även om vi till slut vinner matchen så var vi överlag missnöjda med prestationen. Framförallt så kommer vi inte upp i tillräcklig nivå i första halvlek, och vi reagerar mer än vi agerar. I andra halvlek ser det något bättre ut."


Hur är känslan inför matchen imorgon?

- "Vi har en känsla av revanschlust. Vi känner att vi kan väldigt mycket bättre än vi visade förra helgen mot Nordic, och det ska vi visa nu!"


Vad vill ni få ut av helgens match?

- "Under veckan har vi arbetat med att förtydliga några detaljer i vårt presspel, vilket vi tror kommer hjälpa spelarna att våga vara mer framåtlutade, lite oftare. Vi vill överlag vara mindre reaktiva, och istället arbeta mer proaktivt ute på planen. Vi vill till större utsträckning bestämma matchbilden."


Läget i truppen inför matchen?

- ” Sjukdom på ett par utav grabbarna i veckan, men de har hunnit tillfriskna igen. Inga nya skador. Sitapha, Lillen & Jonte rehabar. Övriga tillgängliga.”

204 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page