top of page
 • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Täby FKImorgon spelar FC Stockholm på hemmaplan igen och avspark är kl. 13.00 på Kanalplan. Denna soliga lördag gästas vi av Täby FK och matchpartner för dagen är vår fyspartner GOAT Sports.


MATCHINFORMATION

FC Stockholm - Täby FK

Lördag 25 maj 13:00

Kanalplan


TV: Matchen sänds på Ettan Play


Förköp biljetter här: TicketCo


MATCHPARTNER: GOAT SPORTS

Lördagen matchpartner är vår fyspartner för i år: GOAT Sports


GOAT Sports jobbar med individuella nulägesanalyser och skräddarsydda träningsprogram. Med rätt start blir resan mot målen betydligt tydligare. enligt GOAT och de hjälper dig att bli din bästa version. De börjar med att sätta upp mål i en konsultation, följt av screening för att säkerställa ditt fysiska nuläge. I screeningen går de igenom rörlighet och stabilitet så att din träning blir anpassad till din kropp. Ditt skräddarsydda träningsprogram ger dig de rätta verktygen för att ta dig dit du vill!


GOAT Sports är sedan 2019 officiell fyspartner till FC Stockholm där de anordnar screeningar, sätter träningsscheman i förebyggande syften, tillhandahåller gym för extra träning och FC Stockholm är en flitig användare av deras app som är ett väldigt nyttigt komplement till lagets fysiska ambitioner.


Planerar du att komma igång med träningen och bli den bästa versionen av dig själv fysiskt? Kontakta då GOAT Sports och Martin Strantemartin@goatsports.se


TRUPPSTATUS

Anders Hellblom och Gideon Granström saknas på grund av skador. I övrigt är alla spelare i truppen tillgängliga för att ta ut till matchtruppen, meddelar assisterande tränaren Adam Larsson.


SPANINGAR

 • FC är obesegrade på hemmaplan och har tre segrar på fyra matcher hittills

 • David Zlotnik spelar sin 200:e match i Ettan ifall han spelar matchen mot Täby

 • Linus Mattsson toppar poängligan i Ettan Norra med en andra plats med sina 8 poäng (5 mål och 3 assist), en poäng bakom ettorna Mass Sise och Kevin Ali

 • FC och Täby möttes två gånger i Ettan under förra året där FC vann 4-0 senast på Kanalplan och innan dess blev det 2-2 på bortaplan


TRÄNARKOLLEN


Chefstränaren Rikard Norling inför matchen:

"Känslan är god. inför imorgon Vi kommer ifrån en match där vi fick anfalla mot ett lågt stående motstånd. Vi fick kämpa hårt för att komma igenom försvarslinjerna. Spelarna visade prov på tålamod och skicklighet. Jag tror inte att matchbilden i den förra matchen kommer att upprepas mot Täby. Istället ser jag en match där det kommer att svänga om, och spelas i ett högt tempo. Jag gillar tydligheten i Täbys spelidé. Vi får se om de justerar sitt sätt att spela mot oss. Vi vet att vi är starka på vår hemmaplan. På lördag behöver vi, i vissa delar av vårt spel, klara av att spela i hög fart."

OM TÄBY FK

 • Hamnade i fjol på 12:e plats i Ettan Norra, två poäng ovanför kvalstrecket och en placering ovanför IFK Stocksund

 • Ligger för närvarande på en sista plats i tabellen med lika många poäng som Piteå IF och sämre målskillnad

 • Täby har förlorat sina tre senaste matcher mot Örebro Syrianska (1-4), Nordic United (1-3) och Hammarby TFF (0-4).

 • Har inför denna säsong värvat spelare som Lukas Sunesson (IFK Stocksund), Oliver Granberg (BK Olympic) och Philip De Fine Licht (BP U19)

 • Spelartruppen har en medelålder på 21.45 år (Källa: fotbollstransfers.com)


ÖVRIG INFORMATION

Restriktioner

Det är inte tillåtet att ta med väskor som är större än 40x40x20 cm (höjd x bredd x djup) in på den offentliga tillställningen. Väskor som är tillåtna ska kontrolleras då besökaren går in på den offentliga tillställningen.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (12-18 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr (Student: Måste uppvisa giltigt CSN- eller Mecenatkort. Pensionär: Från fyllda 65 år eller mot uppvisande av pensionsbevis.)

Barn (0-12 år): Gratis Säsongskort: Fritt inträde


Betalning

Swish gäller vid betalning på plats, annars rekommenderar vi förköp via TicketCo där du kan betala med kort och Apple Pay. Vi tar ej emot kontanter.

142 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


 • Instagram
 • Facebook
 • X
 • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

 • Instagram
 • Facebook
 • X
 • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page