top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - IF Sylvia

ÄNTLIGEN är det dags för seriepremiär och IF Sylvia från Norrköping står för motståndet i FC:s historiska första match i Ettan. Matchen spelas på Kanalplan (Hammarby IP) och avspark är kl. 13.00. Matchen livesänds i SportExpressen Play för den som inte kan ta sig till Kanalplan. Passa på att köpa "Klubbkortet" och stötta FC: Klubbkortet


Försäsongen är över och imorgon drar allvaret igång när FC kliver in i Ettan och för motståndet står IF Sylvia. Biljett till matchen kan köpas på plats eller online via TicketCo: FC-tickets


Förra helgen spelade FC sitt genrep inför premiären mot Åtvidabergs FF som huserar i Ettan Södra. Matchen slutade med seger för FC och resultatet blev 2-3 efter mål av Stefan Ostojic, Luka Dobrijevic och Alekh Singh.


Nu står en seriepremiär runt hörnet och FC kliver in som nykomlingar. En utmaning vi stått inför många gånger förut under vår resa från division 7 till där vi är idag. En utmaning vi ser fram emot och vi hälsar alla varmt välkomna till Hammarby IP under söndagen.


Om morgondagens motståndare

IF Sylvia är en klassisk klubb som grundades 1922. Sylvia har idag ett aktivt samarbete med allsvenska IFK Norrköping där de aktivt lånar spelare ifrån för att ge matchträning. Lagets hemmaborg är samma som IFK Norrköping och förra året hamnade laget på en 10:e plats i tabellen efter att under 2020 varit ett topp 5-lag.

Rebaz Hassan inför premiären

"Äntligen, nu kör vi. Första året i Ettan som vi alla ser fram emot och det kommer bli ett fantastiskt roligt år med roliga matcher så det är bara en härlig känsla inför morgondagens seriepremiär och uppstarten av säsongen 2022."


MATCHTRUPPEN

Matchtruppen tas ut under dagen och presenteras under matchdagen.


MATCHPARTNER


Läs mer om morgondagens matchpartner här: Brandskysspartner Stockholm & FC Stockholm


MATCHINFO

FC Stockholm - IF Sylvia


Matchens livesänds här: SportExpressen Play


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (16-19 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr

Barn (0-16 år): Gratis


Datum: 3:e april

Tid: 13:00

Arena: Hammarby IP

Vad: Seriematch Ettan Norra
234 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page