top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför Örebro Syrianska IF - FC Stockholm

FC åker till Örebro idag för att möta Örebro Syrianska IF på Mellringe IP med avspark kl. 19.00. Matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen från distans.


Kvällens match mellan FC och Örebro Syrianska är sista seriematchen för FC innan uppehållet. Nästa match därefter blir den 30 juli på hemmaplan mot serieledande Sandvikens IF. Innan uppehållet ska FC även spela Svenska Cupens första omgång mot IFK Lidingö. Senaste matchen blev 1-1 för FC:s del när man i lördags mötte IF Karlstad. Målet av FC gjordes av Cameron Streete.


Om dagens motståndare

Örebro Syrianska IF är en förening som grundades 1977 som blev den första syrianska fotbollsföreningen, bara några månader för Syrianska IF.


Örebro Syrianska har inlett säsongen positivt och överraskat då laget just nu ligger på en femte plats i tabellen, fem poäng från kvalplatsen. I sin senaste match blev det vinst på bortaplan mot Sollentuna FK med 1-2.


FC och Örebro Syrianska IF har aldrig tidigare möts och detta blir första drabbningen lagen emellan.

Foto: Thomas Persson

Rebaz Hassan inför matchen:

"Vi var ganska desarmerade inför senaste matchen mot IF Karlstad och det var några spelare som fick spela på lite ovana positioner men trots det så gör vi en bra match.


Vi har hittills inte förlorat en match mot lagen på den övre halvan. Lag som aspirerar på att vinna serien i år. Det är också något positivt att ta med sig och bygga vidare på.


Vi måste dock kunna prestera på samma sätt kontinuerligt om vi ska vara ett lag som ska slåss om avancemang till Superettan i framtiden.


Känslan inför kvällens match mot Örebro Syrianska är bra och för att hitta tillbaka till vinnarspåret så krävs noggrannhet i båda straffområdena."


MATCHTRUPPEN


MATCHINFO

Örebro Syrianska IF - FC Stockholm


Matchens livesänds här och sändningen startar 18.50: SportExpressen Play


Datum: 22:a juni

Tid: 19:00

Arena: Mellringe IP

Vad: Seriematch Ettan Norra
288 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page