top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför Enköpings SK - FC Stockholm

FC Stockholm åker ikväll till Enavallen för att möta topptippade Enköpings SK. Avspark är kl. 20.00, direkt efter Sveriges match mot Polen i EM. Två härliga matcher under samma kväll, kan det bli bättre?


Ikväll spelas omgång 5 av Division II Norra Svealand och FC Stockholm har hittills spelat in 10 poäng av 12 möjliga. FC är i dagsläget serieledare med 1 poäng före Lidingö, Järfälla och Skiljebo som har 9 poäng vardera. FC tog en otroligt skön derbyvinst i sin senaste match som spelades i söndags på Krillan mot Karlbergs BK där man efter en otrolig vändning i slutet vann med 2-1. (läs mera om matchen i referatet på hemsidan).


Kvällens motståndare Enköpings SK (ESK) har spelat 3 st seriematcher då de stått över en omgång, vilket ett lag gör varje gång då det är 15 deltagande lag i serien. ESK vann sin premiär på Enavallen med 2-1 över nykomlingarna Sandviken AIK för att sedan förlora med 0-1 mot Skiljebo SK och i senaste matchen som spelades i lördags blev det förlust med 0-2 mot Kungsängens IF. ESK har även spelat första omgången av Svenska Cupen där man möte Rebaz Hassans gamla lag Sollentuna FK. En match som slutade med förlust 1-5.


Inför denna säsong är Enköpings SK topptippade, bland annat baserat på ett reportage från Aftonbladet och "Sportbibeln" för division 2. Ifjol stod ESK för en stark och fin säsong när laget slutade på en 3:e plats i tabellen och var med i kampen om kvalplatsen till Ettan. I förra mötet mellan FC och ESK blev det förlust för FC då ESK vann med 0-1 på Krillan.


Inför denna säsong har man tappat en av sina bästa spelare från fjolåret, nämligen Danilo Al-Saed som gick till Sandvikens IF. Dock har klubben gjort några starka värvningar i Rasmus Lindgren från Sandviken, Linus Sjöberg från Syrianska IF Kerburan, Linus Zetterström från Kvarnsveden och Alan Naib från Kungsängens IF.


Truppen:


Målvakter:

Johannes Ström

Rager Rebandi


Försvarare:

Mathias Jung

Alekh Singh

Ponus Hesselheim

Sebastian Ludzik

Tobias Waldenström Soldati

Victor Strand

Naramsin Akdemir

Pedram Talebi


Mittfältare/Forwards

Victor Vera Garcia

Trimi Makolli

Adrian Hamidi

Carlos Gate Moggia

Abdoul Diallo

Stefan Ostojic [K]

Marcus NobellMatchinfo:

Enköpings SK - FC Stockholm


Datum: 23:e juni

Tid: 20:00

Arena: Enavallen

Vad: Division II Norra Svealand


Matchen går även att följa via våra sociala medier där vi kommer uppdatera löpande om hur det går i matchen främst via Twitter.


Forza FC!2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page