top of page
  • Writer's pictureSimon Brännström

FC Stockholm värvar från Superettan!

FC Stockholm välkomnar idag Viktor Strand som ny spelare - Viktor, som är 29 år, ansluter från Akropolis i Superettan. Att vi lyckats knyta till oss en väldigt bra spelare, men även en väldigt fin person är tydligt när man läser på Akropolis IFs hemsida. Vi är väldigt tacksamma och stolta att Viktor väljer FC som nästa destination.


"I denna generations fotbollsklimat är det få förundrat om en duktig fotbollsspelare stannar kvar i en och samma klubb under flera år, men så är fallet med Viktor Strand. Viktor kom till Akropolis IF för 10 år sedan och har varit en betydelsefull gestalt för Akropolis IF framgångar. Med över 158 matcher i klubbens vitblåa tröja har han växt ut till en ikon som alltid kommer vara ihågkommen för sin kämpaglöd, vilja och personlighet.


- Viktor har varit en fantastisk Akropolis-ambassadör. Han har alltid gett sitt bästa på plan och vid sidan av varit oerhört lojal i sitt agerande. Viktor är utan tvekan en spelare och vän vars personlighet kommer vara saknad när han nu går vidare till nästa steg i karriären. Med allt han gjort för Akropolis IF i åtanke så önskar jag honom all lycka och välgång framöver, säger Sportchefen i Akropolis IF Georgios Gogas.


10 år hos Akropolis IF är en väldigt lång tid och för det förtjänar Viktor all respekt. Vi är otroligt stolta över att fått ha honom i klubben."


Stefan Elfver, sportchef:

Viktor Strand. Vad ska jag säga. En jävla supervärvning. Det känns väldigt, väldigt bra att få in honom.

Efter 10 år i Akropolis får vi nu in en spelare med massvis av rutin från superettan och Division I. Han vet vad som krävs och han kommer bidra exakt med det.

En spelare med stor arbetskapacitet och en väldigt lojal lagspelare.

Exakt den profil och den karaktär vi söker efter, för att få till vårt lagbygge 2021. En sån där perfekt jävla pusselbit".


Även tränare Rebaz Hassan håller med och fyller i.


Viktor är en hårt jobbande och spelskicklig ytterback som jag har följt från åren i ettan.


Det är en meriterad spelare med en enorm erfarenhet som vi fått till klubben. Viktor har vunnit både div två men även ettan, och i fjol spelat ett antal matcher i Superettan.


Återigen precis den typ av människa och spelare som vi behöver för att lyckas med vår målsättning.När Viktor förklarar varför det blev FC låter det så här:


Fc har en vilja att ta sig upp i seriesystemet där både ledare och spelare drar åt samma håll. Det är en miljö som jag är van vid och trivs med. Det är en bra atmosfär i omklädningsrummet och runt laget, vilket känns grymt kul och viktigt.


Jag kommer bidra med en offensiv och teknisk fotboll. Samtidigt som jag springer mycket och positionerar mig bra i försvarspelet. En hel del rutin också såklart!


Det ska bli spännande att spela Div 2 med många tuffa möten och Stockholms derbyn. Jag förväntar mig att vi ska vara med i toppen men det krävs ett hårt jobb och disciplin varje match. Jag hoppas att vi kan bjuda på en bra fotboll och att publiken får komma ner till krillan igen.


Varmt välkommen Viktor!6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page