top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Dobrijevic är klar för FC!


Mittfältsdirigenten Luka Dobrijevic är klar för FC och ansluter från Ljungskile SK. Dobrijevic är fostrad i AIK där har bland annat tränat med a-laget. Utöver det har han under sin tidigare karriär representerat Vasalunds IF, Oskarshamns AIK och Sollentuna.


Luka är en bolltrygg innermittfältare som är en beprövad spelare på elitnivå då han trots sina unga ålder gjort över 100 matcher i Ettan.


Dobrijevic om övergången till FC:

”Det känns riktigt bra att ha gjort klart med FC.


FC har något spännande på gång, det känns som att det kommer bli ett väldigt bra i år. Jag återförenas med min gamla tränare Rebaz som jobbar på ett sätt jag gillar.


Mina nya lagkamrater har varit väldigt mottagande. Dessutom fick jag ett bra intryck av människorna i klubben och visionerna klubben har.


Förhoppningsvis kommer jag kunna bidra med min erfarenhet av division 1 för att vi som klubb ska ta nästa steg upp i seriesystemet.”


Chefstränare Rebaz Hassan om nyförvärvet Dobrijevic:

”Det känns fantastiskt att få återförenas med Luka.


Vi pratar om en spelare som är en motor/temposättare på mittfältet. Med sin fot så sliter han sönder motståndarnas försvarslinjer.


Han är dessutom definitionen av det vi söker i FC. Spelare som söker revansch och som vill motbevisa alla som tvivlar på en.”


Välkommen till FC, Luka!

553 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page