top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Cloudwiser är ny guldpartner till FC!Duktiga och entreprenörsdrivna företag fortsätter att ansluta till FC Stockholms affärsnätverk som består av sponsorer och partners till klubben. Cloudwiser, som är verksamma inom telefoni, är senaste företaget som ny guldpartner till klubben och vi önskar dem varmt välkomna till FC!


Det är med glädje och engagemang som vi presenterar Cloudwiser som ny guldpartner till FC Stockholm inför säsongen 2024. Cloudwiser är starka och duktiga på att hjälpa dig att jämföra och hitta rätt mobilabonnemang och telefonväxel för ditt företag.


Cloudwiser är idag en av Sveriges ledande återförsäljare inom kommunikationslösningar till företag. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och operatörer kan de erbjuda och förvalta de bästa lösningarna för företag i Sverige.  Med utmärkelser som Branschvinnare i Sverige inom telekom 2023, högsta kreditvärdighet och högsta betyg i kundnöjdhet har de byggt en bra plattform för att växa vidare och bli det självklara valet när företag i Sverige ska välja telefonipartner.


Vi träffade Emil Hedsén (Grundare) hos Cloudwiser för att höra honom berätta om bolaget och hans tankar kring samarbetet med FC.


Berätta gärna om vilka ni på Cloudwiser är och din roll idag?

-"Cloudwiser är ett personalägt, växande och lönsamt företag med säte i Stockholm. Vårt fokus är att hjälpa företag med telefoni, och det innefattar att förhandla fram bästa möjliga villkor, jämföra de bästa alternativen som finns på marknaden, och löpande se till att våra kunder har allt dem behöver gällande telefoni."


Vad är din egna bakgrund och erfarenhet inom fotbollens värld?

-"Som spelare har vi båda ägare (Emil Hedsén och Andreas Varnava) ett par år som heltidsproffs bakom oss, men tycker att vi har större potential som bolag än vad vi hade som fotbollsspelare."


Hur kommer det sig att ni valt att gå in som sponsor till FC och varför föll valet just på FC?

-"Vi är ett ungt Stockholmsbaserat företag, som gör en liknande resa som FC fast i företagsvärlden, och fotbollen har alltid varit en stor del av våra liv. Så det känns som en väldigt bra match. Sen skadar det inte att AIK-ikonen Rikard Norling är huvudtränare."


Vad tror du om FC Stockholms säsong under kommande år?

-"Det blir uppflyttning och bankett. Räkna med oss på guldfesten."Behöver du hjälpa med att jämföra och hitta rätt mobilabonnemang och telefonväxel för ditt företag.?

-Kontakta då Emil Hedsén på emil.hedsen@cloudwiser.se så kommer du får bra service och expertis inom området telefoni.


Tack till vår fotopartner Sophie Garcia på Sophie´s Picture för fotograferingen av bilden!

75 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page