top of page
  • Skribentens bildSimon Brännström

Cameron Streete ansluter från BP!

Cameron Streete som precis fyllt 22 år, ansluter från Division I och BP. Cameron som tillhörde Djurgården mellan 2010 och 2018, är en väldigt explosiv och kraftfull ytter som både kan användas i försvaret och längst upp. Att få in en ung hungrig spelare med redan två säsonger i Division I i bagaget känns väldigt bra. Cameron är här för att vinna.


"Målet med säsongen är väldigt tydlig och simpel och det är att vi ska ta steget upp till Ettan nästa år""!


Sportchef Stefan Elfver är glad att ha Streete i laget, speciellt efter han dominerade sin kant mot FC förra säsongen.


"I Cameron får vi in en ung, spelare som redan varit på en hög nivå.

Han har spetskvaliteter som vi sökt efter, snabbheten är det som sticker ut! och han är jävligt stark! Det fick vi själva känna på när han dominerade mot oss förra säsongen när han var på lån till Enskede över en match.


Jag var även och tittade på några matcher som han gjorde med BP och han står sig bra i Division 1, så att han kommer vara tuff att möta för våra motståndare i år, det är jag fullkomligt säker på. Han är en jäkligt härlig person också, så tillför glädje i omklädningsrummet och en fantastisk konkurrens och spets på planen. Så klart jag är nöjd. Jäkligt nöjd!


Cameron Streete kommenterar övergången så här;


"Första tiden i klubben har varit bra! Känns som att jag har kommit in ganska bra, grabbarna har tagit hand om mig och det är ett skönt gäng. Det har varit bra fart och tempo på träningarna så det känns bra, jätte kul att vara här!


Utanför planen tillför jag mycket glädje, jag är en ung kille som tycker om att skoja och ha roligt i omklädningsrummet osv!

På planen tillför jag hårt jobb, mycket anfallsspel med djupledslöpningar där min största styrka är nog min snabbhet, gillar att bidra med poäng med mycket inlägg och dribblingar och lite mål här och där!


Förväntningarna på mig själv inför säsongen är att bidra med så mycket poäng som möjligt och hjälpa laget med att vinna matcher.

Målet med säsongen är väldigt tydlig och simpel och det är att vi ska ta steget upp till Ettan nästa år!"


Varmt välkommen Cameron!3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page