top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Widesec är ny guldpartner till FC!FC Stockholm fortsätter att värva intressanta och givande företag till klubbens egna företagsnätverk. Säkerhetsbolaget Widesec är senaste tillskottet som ny guldpartner till klubben och vi hälsar dem hjärtligt välkomna till FC!


Vi är väldigt nöjda och belåtna med att kunna presentera Widesec som ny guldpartner till FC Stockholm. Den gemensamma nämnaren mellan parterna utöver fotbollsengagemanget är att båda är i tillväxtfas där Widesec i slutet av förra året blev förvärvade av Next Safety Group. Ett kvitto på att företaget presterat bra och att de gör något annorlunda samt bättre inom sin bransch där de skapar värde för sina kunder genom att agera helhetsleverantör inom fysiska säkerhetssystem som kameraövervakning, passersystem och inbrottslarm.


Säkerhetsbolaget Widesec strävar alltid efter att ge sin kund hög service och kvalité. Varje dag hjälper de bland annat butiker, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med trygghetsfrämjande lösningar för att bidra till en säkrare vardag. Deras vision är att alltid leverera det senaste och mest kvalitativa på marknaden till deras kunder. De erbjuder ett brett utbud av kvalitetssäkrade produkter från ledande leverantörer med syftet att leverera mer än bara produkt- och systemlösningar. De tror på långsiktiga relationer där de får utvecklas tillsammans med kunden och där kunden prioriteras lika mycket efter affären, som före.


Vi träffade Marcus Andersson (Grundare) hos Widesec för att höra honom berätta om bolaget och hans tankar kring samarbetet med FC.


Berätta gärna om vilka ni på Widesec är och din roll idag?

-"Vi är en helhetsleverantör inom fysiska säkerhetssystem som kameraövervakning, passersystem och inbrottslarm där vårt fokus är att hjälpa företag och organisationer till en säkrare och smidigare vardag med den senaste tekniken. Jag är en av två grundare och ansvarar idag för försäljning och projektledning"


Vad är din egna bakgrund och erfarenhet inom fotbollens värld?

-"Jag har varit i fotbollens värld hela mitt liv både som spelare och tränare. Idag konsumerar jag fotboll i många former, mycket och ofta, helst på läktaren."


Hur kommer det sig att ni valt att gå in som sponsor till FC och varför föll valet just på FC?

-"Suget efter att på något sätt åter befinna sig i fotbollens värld var för stort. Det och ett spännande projekt med kompetenta och trevliga människor tillsammans med ett attraktivt affärsnätverk."


Vad tror du om FC Stockholms säsong under kommande år?

-"Finns väl ingenting annat än serievinst?"Behöver du privat eller ditt företag säkerhetslösningar för en tryggare vardag i form av kameraövervakning, inbrottslarm eller passersystem?

-Kontakta då Marcus Andersson på marcus@widesec.se så guidar han dig rätt!


Tack till vår fotopartner Sophie Garcia på Sophie´s Picture för fotograferingen av bilden!

45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page