top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Vinst i försäsongspremiären!FC Stockholm vinner årets första träningsmatch på Kanalplan med 3-0 mot Enskede IK. En match där chefstränaren Rikard Norling och nya försäsongsmatchstället fick debutera med en seger. FC spelade med två olika elvor i första och andra halvleken för att ge speltid och testa några provspelare.


FC tar ledningen med 1-0 på straff genom lagkapten David Zlotnik som sätter bollen från elva meter, ett resultat som står sig till halvtidsvilan. I andra halvlek utökar Cameron Streete till 2-0 efter inspel av William Jan. Samme Jan gör sedan även 3-0 med ett kanonavslut utanför straffområdet som letar sig upp i krysset.


Kärt återseende att se forna FC-spelarna Stefan Ostojic, Kristijan Cosic och Alekh Singh anlända till Kanalplan för att representera Enskede IK.
Assisterande tränaren Adam Larsson om matchen:
Kul med match! Grabbarna omsätter detaljer från träning till match, och gör många bra prestationer. Samtidigt så ser vi att det finns många detaljer som vi vill förbättra ytterligare, och nu fick vi värdefull feedback på vad vi vill utveckla ännu mer. Riktigt kul att vara igång, ser fram emot mer gnugg kommande vecka.404 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page