top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Sitapha Ndure är klar för FC!


Mittbacken Sitapha Ndure är klar för FC och ansluter från IFK Haninge där han spelat senaste fyra säsongerna. Innan dess har han även spelat för Arameisk-Syrianska IF och har 86 spelade matcher i Ettan i bagaget de senaste åren.


Under 2020 var Ndure aktuell för Östersunds FK som då spelade i Allsvenskan, men en skada satte stopp och han fortsatte i IFK Haninge.


Sitapha Ndure är en duktig och skicklig försvarare som vi i FC stiftat bekantskap med genom matcherna mellan FC och IFK Haninge under senaste åren och det är verkligen en karaktär som man gärna har med i lagbygget.

Ndure om att skriva på för FC:

- "FC är en fotbollsklubb som jag känner till väl utifrån att jag har mött FC. Jag känner även många från laget som har talat gott om klubben och det känns som att 2023 kan bli ett roligt år i FC.


Förväntningarna inför kommande säsong är att göra det bättre än förra året och försöka kliva uppåt i tabellen och visa att vi är ett bra lag. Det finns mycket kvalité i laget som kommer att visa sig under året och det ska bli kul att göra någonting bra i år med FC Stockholm.


Jag kommer bidra med en hög kravställan på främst mig själv och även på mina lagkamrater att maximera oss för att kunna ta tre poäng varje match. Jag har spelat i Ettan i ett par år och känner till serien väl och kommer bidra med rutin också."


Sportchef Elfver om mittbacken:

- "Vi har mött Sitapha många gånger och det är en tuff spelare att möta med ledaregenskaper då han varit lagkapten många år. Det är en spelare som är snabb, duktig duellspelare, brytningssäker och bra i huvudspelet. Känns väldigt bra att ha honom hos oss!"


Chefstränaren Hassan om värvningen:

- "I Sitapha får vi en otrolig duellspelare. Han är snabb, spänstig och brytsäker. Han besitter en hårdhet som jag älskar. Utöver det så värvar vi en ledare på och utanför planen."


Varmt välkommen till FC, Sitapha!

357 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page