top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Simon Eriksson är klar för FC!


Målvaktslöftet Simon Eriksson är klar för FC Stockholm och ansluter från Dalkurd FF. Den unge och spännande målvakten blir FC:s fjärde nyförvärv under Silly Season 2024.


Simon Eriksson som hunnit spela några träningsmatcher med laget är numera klar för FC och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2026. Eriksson ansluter från Dalkurd FF, där han under 2023 debuterade i Ettan mot just FC Stockholm på Studenternas och höll då även nollan. I och med debuten blev han den yngsta målvakten någonsin att starta en match i Ettan Norra.


Målvaktslöftet Simon Eriksson som är 17 år har de senaste fyra åren tillhört Dalkurd FF och innan dess representerade han Sunnersta IF.


Eriksson har spelat en halvlek i FC:s tre senaste träningsmatcher där han och Gustav Nyberg hållit nollan intakt mot Enskede IK, IK Sleipner och Nordic United.


Simon Eriksson om att skriva på för FC:

- "Jag tycker att FC är en bra klubb med höga ambitioner och det finns flera engagerade och drivna personer runt om i organisationen.


Förväntningar inför kommande säsong är att vi ska vinna serien.


Mina personliga mål är att försöka utvecklas så mycket jag kan varje dag och förhoppningsvis få spela några matcher. Det som jag kan bidra med till laget är att vara en spelare som alltid kommer att göra sitt bästa i både träning och match."


Sportchef Stefan Elfver om tillskottet:

- "I Simon får vi in en ung och väldigt spännande målvakt som har framtiden för sig. Bra fysiska förutsättningar och innehar ett lugn utöver de vanliga för en person i hans ålder, vilket behövs för att lyckas på denna nivå"


Chefstränaren Rikard Norling om målvkatslöftet:

- "Simon är en trots sin ringa ålder mogen i sitt målvaktsspel. Det är en talang utöver det vanliga, som vi både hoppas och tror kommer att blomma ut i sin fulla prakt hos oss i FC."


Välkommen till FC, Simon!

399 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page