top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Rebaz Hassan förlänger med FC inför 2023!


Fotograf: Thomas Persson

Rebaz Hassan klev in i rollen som chefstränare för FC inför säsongen 2021 i division 2 och har nu valt att förlänga sitt kontrakt med FC inför säsongen 2023. Något som vi i FC är väldigt glada över och tillsammans med Rebaz är väldigt revanschsugna inför kommande säsong.


Även om det florerade lite olika rykten på Twitter om att FC och Rebaz skulle gå skilda vägar så kan vi nu bekräfta att Rebaz Hassan och FC fortsätter samarbetet och förlänger avtalet över 2023.

"Jag har haft ett mål sen jag skrev på för FC och det är att ta klubben upp i Eliten. Det projektet är det som lockar och driver mig framåt."
Hur känns det att fortsätta i FC även nästa år?

- Det känns riktigt bra, nu kan vi fortsätta förbättra och utveckla det som vi påbörjade för två år sen.


Vad vill du åstadkomma under 2023?

- Jag vill se till att klubben fortsätter ta kliv framåt på och utanför planen. Att vi blir starkare som klubb och som lag. Men mest av allt vill jag att klubben ska etablera sig som ett topplag i Ettan de kommande säsongerna.

Fotograf: Thomas Persson
Hurdan fotboll vill du att FC ska spela framåt?

- Trots att vi har spelat bra under många perioder av säsongen så känner jag att det finns stort utrymme till förbättring. Vi behöver bli bättre och tydligare i båda straffområdena kommande säsong. Där ska det inte finnas några frågetecken i hur vi ska agera.


Sen har jag tillsammans med vår sportchef diskuterat kring vilken identitet och spelstil vi vill att klubben ska stå för. Den processen är pågående. Spelare som värvas in till säsongen ska passa den fotboll som vi vill spela 2023.


Vad tror du krävs nästa år för att komma topp 5?

- Vi var fyra poäng ifrån topp fyra i vår debutsäsongen i Ettan, vilket måste ses som klart godkänt. Trots det så har vi i ledarteamet och klubben fått mersmak. Vi kommer behålla spelarna som vill fortsätta ta klubben framåt, samt spetsa till truppen med lite fler yngre spelare som kan driva utvecklingen tillsammans med de mer erfarna spelarna.


Kan vi få till den mixen på ett bra sätt så har vi skapat goda förutsättningar för att vara ett topplag. Utöver det så letar vi efter spelare med den rätta karaktären och attityden, spelare som vill driva på sin egen utveckling: att bli en så bra fotbollsspelare och lagkamrat som möjligt.


Det är viktigt att vi inte träffar fel när det kommer till människan. Det har vi återigen fått lära oss i år att det är viktigare än fotbollsspelaren.


Sportchef Stefan Elfver om förlängningen av Rebaz Hassan som chefstränare i FC:

- Känns väldigt bra att vi fortsätter med Rebaz! Han har liksom hela FC en stor revanschlust från i år. Vi bygger vidare på det vi skapat tillsammans. Vi lärde oss massor förra året som vi ska korrigera nu.


Ser fram emot detta!440 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page