top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Rager Rebandi klar för FC Stockholm!

FC förstärker redan det starka målvaktsteamet med ytterligare en vass keeper, nämligen Rager Rebandi som ansluter från Ettanlaget IFK Haninge. Rebandi är fostrad i AIK och har några a-lagsmatcher i bagaget och erfarenhet från Allsvenskan-nivå under 2014 och 2015 med Gnaget. Rebandi har även förflutet i Vasalund och BKV Norrtälje.


Under fjolåret hade FC en av seriens starkaste målvaktsteam, nu med värvningen av Rager förstärks den tesen ordentligt. Rager kommer senast från IFK Haninge, ett lag som stod för en succésäsong ifjol när man slutade på en 4:e plats i tabellen. I Haninge spelade Rager 9 matcher och hade tuff konkurrens av André Bernardini som anses av många var en av Ettans bästa målvakter efter fjolårets prestationer. I slutet av säsong under hösten ådrog Rager sig en skada i handen som tvingade honom till operation och därför har den senaste perioden fått ägna mycket tid med vår fyscoach Martin Strante, men denna vecka är han tillbaka i träning med målvaktshandskarna på, vilket känns lovande och kul!


Chefstränaren Rebaz Hassan om värvningen:

Det är en välmeriterad målvakt med erfarenhet från Allsvenskan till Ettan. Han kommer in ett redan starkt MV-team och vi tryggar därmed upp med ytterligare en bra och duktig målvakt. Rager är en fin och bra människa som kommit in i gruppen snabbt. Han har senaste perioden kört rehab och är på väg tillbaka från sin skada i handen och de kommer ta ett litet tag innan han är 100% återställd.


Även sportchefen Stefan Elfver är nöjd med att ha Rager ombord:

Kul att Rager är på plats! Vi vill vara så förbereda som vi kan på varje position, därav att vi förstärker med kvalitet och rutin. Rager kommer från en säsong i Haninge där han gjorde det väldigt bra och fick rutin från Ettan.


Nyförvärvet Rager Rebandi om att vara på plats i FC:

Första tiden har varit bra, man märker direkt att nivån på träningarna är hög och ambitionsnivån likaså. Det kombinerat med intrycket från ledarna är lovande.


Jag hoppas kunna bidra under säsongen, med så många poäng som möjligt även om lagets framgång alltid är det viktigaste.


Målet i år är att vinna division 2 och ta steget rakt upp till till Ettan, sen kan man inte glömma att spela 2-3 matcher i veckan lätt kan ta ut sin rätt men vi har förberett oss väl och förhoppningsvis står vi som vinnare innan årets slut.


Varmt välkommen till FC, Rager!8 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page