top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Notar är ny huvudpartner till FC!FC Stockholm har en ny huvudpartner och det är ingen mindre än en av Sveriges största mäklarkedjor, nämligen Notar. Vi är otroligt stolta att välkomna Notar till FC Stockholm.


Vi är glada och stolta över att kunna presentera Notar som vår nya huvudpartner för FC Stockholm där ett samarbetsavtal om två år har undertecknats. Notar kommer att med sin logga pryda alla lag inom klubben, såväl herrlaget som ungdomslagen.


I samband med offentliggörandet av samarbetet med Notar så vill vi även passa på att lansera och visa upp vår nya matchtröja inför 2024. Tillsammans med Niké och Brandtown har vi inför denna säsong tagit fram en specialdesignad och limiterad matchtröja, en tröja där Notar tillsammans Kichi Invest kommer att exponeras på framsidan i form av huvudpartners inför stundande seriepremiär på lördag och övriga matcher under säsongen.


Det är med stor entusiasm vi välkomnar Notar, som delar vår passion för fotboll och gemenskap. Med deras stöd kommer vi att stärka vårt lag, vår klubb och vårt gemenskapliga engagemang på planen och bortom den. Tillsammans kommer vi att bygga ett starkare varumärke och bidra till varandras framgångar, något vi verkligen ser fram emot.


Vi träffade Pasha Sabouri och Hendrik Rundgren som är ägare av mäklarkedjan Notar för att bekanta oss lite mera med företaget och FCs nya Huvudpartner.


Berätta kort om Notar och vad ni gör?

-"Vi är en hungrig fastighetsmäklarkedja med ca 30 kontor i Stockholm och kontor i bland annat Sundsvall, Uppsala, Västerås, Linköping, Karlstad, Jönköping, Göteborg, Lund och Spanien. Många fler kontor är på gång, så vi är precis som FC Stockholm, på uppgång och frammarsch."

 

Vad är er egna bakgrund och erfarenhet inom fotbollens värld?

-"Jag (Henrik) och Pasha som äger Notar tillsammans är utomordentligt dåliga fotbollsspelare, men med ett mycket stort fotbollsintresse!"

 

Hur kommer det sig att ni valt att gå in som sponsor till FC och varför föll valet just på FC?

-"På Notar brinner vi för Stockholmsfotbollen och FC Stockholm känns som en kaxig uppstickare med ett tydligt mål, vilket vi själva kan identifiera oss med."

 

Vad tror du om FC:s säsong kommande år?

-"När vi gick in som huvudsponsor för AIK under 2018 så blev det direkt SM-guld och därför är känslan att det bara kan bli succé."Tack till vår partner Sophie Garcia på Sophie´s Picture för fotograferingen av bilden!


209 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page