top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Mittbackstalangen Lemne är klar för FC!Mittbackstalangen Hugo Lemne är klar för FC och ansluter från IFK Lidingö. Lemne är trots sin unga ålder en rutinerad back då han de sex senaste säsongerna representerat Lidingö i division II. Det var stor konkurrens om att få Hugos signatur då klubbar från Superettan och Ettan var med i jakten om den storväxte backen. Innan han valde att skriva på för FC hann han med ett besök till Serie B-klubben SPAL.

Vi är glada över att ha knutit till oss Hugo som är en förstärkning till försvaret då han är stor, snabb och har fina fötter.


Hugo Lemne om att vara klar för FC:

"Jag har spelat mot FC i flera år nu och det har alltid varit tuffa matcher mot FC och känts som en bra klubb. När de sedan gick upp till Ettan förra året kändes de som rätt beslut att ta ett steg vidare i min fotbollskarriär tillsammans med FC.


Inför säsongen har jag stora förväntningar på laget och att vi ska vara med i toppstriden och förhoppningsvis kunna avancera uppåt. Utöver de hoppas jag på att vi kommer visa upp en offensiv och attraktiv fotboll.


Jag kommer bidra med min vinnarskalle där jag kommer att ge allt i varje match och förhoppningsvis hjälpa till att hålla flest nollor i serien. Min storlek och styrka kommer jag utnyttja för att både bidra offensivt och defensivt på planen."


Sportchef Stefan Elfver om nyförvärvet:

"Hugo har egenskaper vi söker efter och förutom en bra fysik så är han en spelande back med bra fötter. Alltid hållit en hög nivå när vi mött honom och han har varit jobbig att möta för våra offensiva spelare i de matcher vi haft mot Lidingö.


Min känsla är att Hugo kommer att lyfta oss till nya nivåer."


Vi vill passa på att tacka IFK Lidingö för en smidigt genomförd övergång! Välkommen till FC, Hugo!

891 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page