top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Loyola Nydén klar för FC!


FC har nu gjort klart med några nyförvärv som kommer förstärka truppen inför debutåret i Ettan.


Först ut är ingen mindre är bollkonstnären Sebastian Loyola Nydén som ansluter från FC Trollhättan som kom på fjärdeplats i Ettan Södra under fjolåret där han var en tongivande spelare under säsongen och en bidragande faktor till att Trollhättan var inblandade i toppstriden under året. Mittfältaren Loyola Nydén är fostrad i IF Elfsborg och är trots sin unga ålder en rutinerad spelare i Ettansammahang då han gjort över 130 matcher på den nivån då han innan Trollhättan även spelat i Karlsunds IF.


Loyola Nydén ryktades i början av förra året om en övergång till högstaligan i Peru men valet föll då på att stanna i Sverige och skriva på för Trollhättan. Nu är han klar för FC inför 2022 och det är en viktig förstärkning på mittfältspositionen.


Sebastian Loyola Nydén om övergången till FC:

"Mitt val föll på FC för att intrycket jag fått utav klubben, spelare och tränare är seriöst. Det är viktigt att vinna och man vill spela en attraktiv och utvecklande fotboll.


Jag har ju några säsonger i Ettan i bagaget så jag vet att det är en tuff serie. Men mina förväntningar är att vi ska vara med i övre halvan och kriga om det, tror inte så mycket på att sikta lägre. Det är som sagt en seriös och proffsig klubb med många fina spelare.


Som fotbollsspelare är jag en vinnarskalle som hatar att förlora, fotbollsmässigt är jag duktig med bollen och bra arbetskapacitet. Det är väl min självbild, sen kanske det är bäst att man får sin egna uppfattning."


Chefstränaren Rebaz Hassan om nyförvärvet:

"Det känns fantastiskt att Sebastian är klar för oss då det är en toppspelare i Ettan som med sin fina rörlighet och teknik kommer tillföra en ny dimension i det sättet vi spela under kommande säsong. Det är en typ av spelare vi söker och vill rekrytera, han passar perfekt in i FC-stilen."


Välkommen till FC, Sebastian!

987 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page