top of page
  • fcturneringar

Joshua Adomako klar för FC STOCKHOLM!

Idag kan vi stolt presentera den mycket skickliga mittbacken Joshua Adomako, som även han, precis som "Lillen" ansluter från IFK Haninge. När möjligheten att få in en spelare i Joshuas kaliber kom så högg vi direkt. Adomako har en väldigt fin rutin, både på hög nationell nivå men även internationell - med spel i klubbar som Vasalund IF, Vfb Oldenburg, FC Sion.


I fjol var han lagkapten under Rebaz i Sollentuna, och var en stor del av varför Sollentuna var nära att avancera till Superettan. Att få in en spelare som Joshua gör att vi förstärker en redan grym defensiv och är väl förberedda för den tuffa höst som snart stundar. Joshua är spelklar och kan göra debut nästa vecka mot Kvarnsveden.


Rebaz Hassan är mycket nöjd att få in sin gamla lagkapten:


- Joshua var kapten i Sollentuna förra säsongen och besitter ledaregenskaper som varje tränare vill se hos sina spelare. Jag har sett han leda lag tidigare och jag vet att det är en spelare som kommer ta ansvar både på och utanför planen. Utöver sina ledaregenskaper så är en riktigt bra försvarsspelare i 1v1 situationer. Utifrån sättet vi försvarar på så kommer hans egenskaper att vara perfekta.Jag är supernöjd över att få in två spelare som Eyasu och Joshua till vårt redan starka lag. Med den kvalitén vi besitter i truppen samt mentaliteten och viljan att jobba hårt så väntar en riktigt spännande höst.


" Allt med FC lockar. Kristineberg, Rebaz, projektet, mentalitet.

Jag hoppas kunnat tillföra mer till en redan bra defensiv samt hjälpa spelarna att hjälpa klubben nå nya nivåer.

Jag förväntar mig att vi vinner serien och vet vad som krävs för att vinna. Jag ser väldigt mycket fram emot att vinna matcher och ha kul och njuta med laget "

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page