top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Jonathan Karlsson uttagen till "Morgondagens stjärnor"


Den 25 november spelas Morgondagens stjärnor på Kanalplan en match som FC är medvärd till, en "All star"-match mellan de främsta talangerna, födda 2003 eller senare, från Ettan Norra och Ettan Södra.


FC:s högerback Jonathan Karlsson som varit en av seriens absolut bästa backar under denna säsong har blivit uttagen till "Team Norra" som ska ta sig an "Team Södra".


Jonte, du är uttagen till "Morgondagens stjärnor, hur känns det?

- "Det känns självklart extremt roligt och få spela med massa man känner sen tidigare gör det bara ännu bättre."


Vad tycker du om din prestation denna säsong i FC-tröjan?

- "Jag är väldigt stolt över min säsong såhär långt, där jag har fått mycket förtroende från tränarna och ledningen och de har resulterat i att jag har kunnat växa som fotbollsspelare extremt mycket detta år"


Någon match under året som du minns lite extra?

- "Sandvikens IF på Jernvallen var en extremt rolig och bra match för mig med mycket publik och bra stämning samt extremt skönt att åka hem med 3 poäng! Även Piteå IF borta och Nordic United hemma där jag vann matchens lirare är väl även några värda att nämna."


Vad tror du om matchen mellan "Team Norra" och " Team Södra"? Vem vinner?

- "Självklart tror jag att vi vinner, har tyvärr inte så bra koll på Team Södra, men känner de flesta i Team Norra och där finns de väldigt mycket kvalitet. Filip Drinic som spelar i Örebro Syrianska och också är uttagen är en av mina närmaste vänner, vilket är kul"


Vilka spelare förutom dig (såklart) ska man hålla ögonen på i denna match enligt din bedömning?

- "Svårt att säga några speciella, men Filip Drinic är riktigt bra och Samuel Dawid Rydz har gjort mycket mål i år, så de två skulle jag säga kan va riktigt vassa."


Vi i FC gratulerar dig till uttagningen, något som du är väl förtjänt och lycka till i matchen!

194 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page