top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför Vasalunds IF - FC Stockholm

FC spelar idag mot förhandsfavoriterna Vasalunds IF på Skytteholms IP. Det är ett revanschsuget FC som drar till Solna för omgång 11 av Ettan. Matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen med avspark kl. 16.00.


FC möter idag storfavoriterna Vasalunds IF som ligger på en tredjeplats i tabellen för närvarande. FC kommer till matchen med två raka förluster, något som FC självklart vill ändra på och spelmässigt stod FC för en bra insats mot Hammarby TFF men där målen framåt tyvärr uteblev.


Om morgondagens motståndare

Vasalunds IF är en fotbollsförening grundad 1934 från Solna. Klubben spelade ifjol i Superettan. På upptaktsträffen inför Ettan nämndes Vaslunds IF och Sandvikens IF till favoriterna till att vinna Ettan under 2022. Denna säsong har Vasalund inlett positivt och har på tio matcher spelat ihop 19 poäng och ligger för närvarande på en tredje plats fyra poäng bakom serieledande Sandvikens IF.

Eyasu Alemayehu inför dagens match:

"Vi går framåt hela tiden och det känns positivt i gruppen. Vi tror på oss och vet att vinsterna kommer trilla in om vi fortsätter som vi gjort och skruvar på lite småsaker.


För att vinna imorgon behöver vi vara noggrannare i avgörande lägen både offensivt och defensivt och fortsätta med dom sakerna vi gjort bra.


Förberedelserna och förutsättningarna i veckan har varit perfekta med fint gräs, bra väder och bra stämning i gruppen så vi har inget att klaga på"


MATCHTRUPPEN

Presenteras senare under dagen.


MATCHINFO

Vasalunds IF - FC Stockholm


Matchens livesänds här och sändningen startar 15.50: SportExpressen Play


Vi kommer uppdatera kring matchen på vår Twitter (@fcstockholm)


Datum: 4:e juni

Tid: 16:00

Arena: Skytteholms IP

Vad: Seriematch Ettan Norra109 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page