top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför Vasalund IF - FC Stockholm


Imorgon spelas årets sista seriematch för denna säsong. FC gästar då Skytteholms för att möta Vasalund IF och avspark är kl. 14.00. Matchen livesänds på Ettanplay för den som vill se den digitalt.


Inför morgondagens match kommer FC till Skytteholm med fem raka matcher utan förlust då man i senaste två matcherna spelat oavgjort. Senaste matchen mot serieledande Sandvikens IF slutade det 1-1. En match som präglades av två olika avbrott och där Sandviken inte fick fira ett fulländat avancemang, även om man inför sista omgången har en fot i Superettan då det ska krävas mycket för att de inte ska ta klivet upp.


Vid vinst för FC och oavgjort eller förlust för Sollentuna så kan FC klättra upp en placering, från sjätte till femteplats i tabellen.


Motståndarkollen

Senast FC mötte Vasalund blev det en förlust med 3-0 på hemmaplan. En match FC glömde snabbt och nu är revanschlystna inför söndagens drabbning.


Vasalund ligger för närvarande på en fjärde plats, två poäng bakom Dalkurd och behöver vinna och få resultat med sig i Dalkurds match mot Hammarby TFF, för att ta den tredje platsen ska kunna säkras.


Vasalund har förlorat två av sin tre senaste matcher där de i sin senaste match mot Stocksund fick se sig besegrade med 1-0.

Tränare Adam Larsson inför matchen:

Det blev ett nytt oavgjort resultat senast mot Sandvikens IF?

- "En relativt jämn, och synnerligen märklig, fotbollsmatch.


En hel del avbrott, bland annat på grund av en skada på linjedomaren, tumult på läktaren, och några överlag märkliga situationer som man inte ser varje dag.


Vi hamnar i underläge i matchen - men grabbarna visar återigen stark lagmoral, och vi lyckas ta oss tillbaka. Vi åker på en utvisning - men inte ens en utvisning mot serieledaren knäcker oss, utan vi ser till att lämna matchen med poäng. Grabbarna är nu obesegrade fem matcher i rad, och de ska ha beröm för prestationerna på sistone."


Hur är känslan i övrigt inför årets sista match?

- "Känslan är att jag verkligen längtar efter matchen. Nu ska vi se till avsluta säsongen med en vinst!"


Vad krävs för att vinna matchen sista matchen mot Vasalund? Vilka faktorer blir avgörande?

- "Det krävs att vi visar engagemang och kärlek till det vi håller på med. Vi ska gå ut och njuta av en sista urladdning tillsammans!"


MATCHTRUPPEN

Presenteras under aktuella matchdagen.


MATCHINFO

Vasalund IF - FC Stockholm


Datum: 12 november 2023

Tid: 14:00

Arena: Skytteholms IP

Vad: Ettan Norra54 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page