top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför Täby FK - FC Stockholm

Efter förlusten i premiären är det ett revanschsuget FC som tar sig an Täby FK imorgon kl. 19.30 på Vikingavallen. Matchen livesänds i SportExpressen Play för den som inte kan se matchen på plats. Passa på att köpa "Klubbkortet" och stötta FC: Klubbkortet


Söndagens premiär slutade med en bitter förlust för FC med 2-3 mot IF Sylvia. Nu har FC vänt blad och är redo för nästa match där revanschlusten är stor. I nästa match väntar Täby FK på bortaplan. Täby FK är ett lag vi mött några gånger i träningsmatch, dock aldrig i seriespel, vilket kommer bli en intressant drabbning.


Om morgondagens motståndare

Täby FK är en hyfsat ung förening som funnits sedan 2012 efter en sammanslagning mellan Täby IS och IFK Täby. Täby har spelat i Ettan Norra sedan säsongen 2020 efter att ha klivit upp från Division II för första gången.

FC mötte Täby under försäsongen i sin första match under februari. En match som FC vann med 2-1 på Stadshagens IP.

Chefstränare Rebaz Hasssan inför imorgon:

"Den här matchen hade man velat spelat direkt efter att domaren blåste av matchen i söndags. Vi fick i söndags lära oss den hårda vägen hur brutal Ettan är. Det är en väldigt tuff serie där du kan dominera en match i 90 minuter men ändå komma hem noll poäng. Det var en väldigt bra lärdom att få tidigt. Vi ser fram emot att få spela imorgon mot ett organiserat och hårtjobbande Täby, det kommer att bli en bra fotbollsmatch!"


Lagkapten Stefan Ostojic:

" Jag tycker att vi spelar bra fotboll i stora delar av matchen mot Sylvia där matchen kunde ha slutat hur som helst. Tyvärr så studsade den inte rätt för oss i denna match. Nu när premiären är avklarad och säsongen är igång så vi är bara taggade att fortsätta vårt maraton. Vi vet att varje match är unik och att det krävs hårt jobb från oss. Vi är väldigt revanschsugna imorgon i matchen mot Täby"


MATCHTRUPPEN


MATCHINFO

Täby FK- FC Stockholm


Matchens livesänds här: SportExpressen Play


Vi uppdaterar Twitter löpande under matchens gång för den som inte har möjlighet att kolla matchen fysiskt eller via webb-TV.


Datum: 8:e april

Tid: 19:30

Arena: Vikingavallen (Täby IP)

Vad: Seriematch Ettan Norra


216 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page