top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför IFK Stocksund - FC Stockholm

Med två spelade matcher i bagaget under senaste veckan är det dags för gameday igen, på bortaplan. Denna gång mot IFK Stocksund på Home Call Arena Danderyd. Avspark är kl. 15.00 imorgon söndag den 13/6.


FC har under de senaste sju dagarna spelat två seriematcher där man plockat 4 poäng. Vinst i premiären mot GUSK och kryss mot Enskede i onsdags. Nu ställs man mot IFK Stocksund som stod över första omgången förra helgen och spelade sin första match i tisdags mot Kungsängens IF på bortaplan. Matchen slutade med förlust för Stockan, 2-1.


Ifjol möttes FC och Stocksund på Krillan där det då slutade oavgjort, 1-1. Stocksund hamnade på en 9:e plats i tabellen, en placering bakom FC. Inför säsongen har Stocksund gjort två prestigevärvningar då de plockade in Jesper Arvidsson och Marcus Johansson. Två rutinerade herrar som bidrar med spets till en ung trupp med en del spelare från egna ledet.


Truppen:


Målvakter:

Johannes Ström

Simon Röse


Försvarare:

Mathias Jung

Alekh Singh

Naramsin Akdemir

Ponus Hesselheim

Sebastian Ludzik

Tobias Waldenström Soldati

Victor Strand

Cameron Streete

Pedram Talebi


Mittfältare/Forwards

Trimi Makolli

Adrian Hamidi

Carlos Gate Moggia

Abdoul Diallo

Stefan Ostojic [K]

Marcus Nobell


Det framkommer inte någon specifik information på Stocksunds hemsida gällande publik, men vi utgår från att de följer restriktionerna och har möjlighet att ta upp till 100 åskådare.


Matchinfo:

IFK Stocksund - FC Stockholm


Datum: 13:e juni

Tid: 15:00

Arena: Home Call Arena Danderyd

Vad: Division II Norra Svealand1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page