top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför IFK Haninge - FC Stockholm

Idag spelas en viktig match i derbyt mellan FC och Haninge på Torvalla IP. Avspark är kl. 16.00 och matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen från tv-soffan.


En efterlängtad trepoängare noterades FC för när man besegrade Umeå FC med 2-1 på Stockholm Stadion i senaste matchen. FC hamnade i ett oväntat underläge efter spelövertag, ett underläge som vändes till seger 2-1 efter mål av Eyasu Alemayehu och Dida Rashidi blev matchvinnare med sitt avgörande mål i slutet av matchen.


Tabellen av Ettan Norra är jämn och dagens match är viktig för båda lagen för att säkra mark ovanför kval- och nedflyttningsstrecket och säkra kontraktet av Ettan.


Om motståndarna

IFK Haninge ligger för närvarande på nedflyttningsplats och målskillnad med Täby skiljer lagen åt från kvalplats där båda lagen har 25 poäng. Fyra poäng bakom FC.


Senaste FC mötte IFK Haninge blev det förlust med 1-2 på Stockholm Stadion. Det var första gången FC förlorade mot just IFK Haninge då lagen mötts genom åren i seriespel och i träningsmatcher.


Assisterande tränaren Amin Faily inför matchen:

- "Vi har en bra känsla i gruppen efter segern senast mot Umeå. Äntligen fick vi utdelning av en bra prestation i form av poäng.


Träningsveckan har handlat mycket om att bibehålla intensiteten och hungern från Umeå matchen och det tycker jag killarna har visat på träningsplanen.


Nu är det dags för ett Stockholmsderby mot Haninge och ett "derby är ett derby" som ordspråket säger, det oftast brukar handla om vem som vill det mest och jag tror det blir vi"


MATCHTRUPPEN

MATCHINFO

IFK Haninge - FC Stockholm


Matchens livesänds här och sändningen startar 15.50: SportExpressen Play


Datum: 1:a oktober

Tid: 16:00

Arena: Torvalla IP

Vad: Seriematch Ettan Norra

92 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page