top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför IFK Österåker - FC Stockholm

Det är slutspurten av säsongen och FC har fyra matcher kvar och idag möter laget IFK Österåker. Avspark är kl. 14.00 på Åkersberga IP.


I FC:s senaste match mot FC Arlanda för en vecka sedan blev det en stabil och klockren seger när FC vann med 7-0 på Stadshagens IP. Måltjuven Stefan Ostojic gjorde 5 mål och Eyasu Alemayehu samt Alekh Singh gjorde varsitt.


KB leder för närvarande serien med tre poäng och en match mer spelad än FC som ligger tvåa. Då KB inte spelar idag så har FC chansen att ta ikapp tre poäng och även ta ledningen i tabellen och gå upp på samma poäng, men ta ledningen på bättre målskillnad. En möjlighet som givetvis FC vill ta vara på återigen likt förra veckan.


Dagens motståndare IFK Österåker är ett lag som vi redan mött och spelade emot varandra i september, en match som då slutade 0-0 på Kristinebergs IP. Det var även en match där FC spelade med en man mindre i hela andra halvleken och visade trots det att man var det bättre laget på planen och var närmast segern, men det slutade dock mållöst den gången. Österåker ligger i dagsläget på en 6:e plats med 41 poäng på 26 matcher. I sin senaste match mot Gute blev de förlust, men innan dess har Österåker en stark facit med fem matcher utan förlust.


Österåker senaste matcher:

Österåker-Gute 2-3

Arlanda-Österåker 1-3

Österåker-Enskede 1-0

Österåker-Sandviken 4-2

Österåker-Järfälla 3-2

Österåker-Kvarnsvedens IK 3-2


MATCHTRUPPEN MOT ÖSTERÅKER:


MATCHINFO

IFK Österåker - FC Stockholm


Vi kommer liverapportera händelser från matcher på vår Twitter: @fcstockholm


Datum: 13:e november

Tid: 14:00

Arena: Åkersberga IP

Vad: Division II Norra Svealand


Kom och stötta FC!

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page