top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför Motala AIF - FC Stockholm

FC åker idag till Motala för returmöte mot Motala AIF på Motala Idrottsparken. Avspark är kl. 13.00 och matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen från tv-soffan.


I FC:s senaste match som spelades för en vecka sedan blev det förlust 2-1 på bortaplan mot IF Sylvia. En match där FC tog ledningen och Sylvia lyckades kvittera och vända med ett sent avgörande mål på hörna.


Om motståndarna

Motala AIF har likt FC haft en trög säsong med toppar och dalar där båda lagen just nu ligger på samma poäng, fyra poäng ovanför kvalstrecket, vilket innebär att de är en viktig match för båda lagen i jakten att avancera till trygg mark i tabellen.


Senast FC möte MAIF blev det en snöplig förlust med 1-2 på Krillan. En match där FC tog ledningen och MAIF lyckades vända och vinna. Därav ett extra revanschsuget FC som åker till Motala för att hämta hem tre poäng.


Assisterande tränaren Amin Faily inför matchen:

- "Vi känner stor besvikelse efter senaste matchen då det har blivit lite för många matcher där vi spelmässigt är bra, men inte får med oss resultat . Det är något vi har reflekterat över och diskuterat inom truppen.


Träningsveckan har varit bra med hög intensitet och många som vill slå sig in i startelvan.


Motala är ett lag med styrkor i sitt omställningspel och rappa passningspel, därför gäller det att vi värderar i vår speluppbyggnad och är påkopplade när vi ska förhindra deras speluppbyggnad"


MATCHTRUPPEN

MATCHINFO

Motala AIF - FC Stockholm


Matchens livesänds här och sändningen startar 12.50: SportExpressen Play


Datum: 17:e september

Tid: 13:00

Arena: Motala Idrottsparken

Vad: Seriematch Ettan Norra
129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page