top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför Hammarby TFF - FC Stockholm

FC tar sig ikväll till Kanalplan på Södermalm för att spela mot Hammarby TFF. Avspark är kl. 19.00 och matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen från distans.


Det har gått lite mer än vecka sedan FC spelade sin senast match då man under lördagen 13 augusti tog emot Sollentuna FK. FC drog det längsta strået i en jämn fight och vann rättvist sett till matchbilden och statistiken. FC vände underläget 1-2 i halvtid till 3-2 vid slutsignalen. Kapten Stefan Ostojic stod för två mål och Cameron Streete blev matchhjälte med sist sista mål för dagen. En skön seger och det var tredje raka vinsten på hemmaplan och Krillans gräs.


Om motståndarna

Hammarby TFF ligger för närvarande på en sjunde plats i tabellen, fyra poäng före FC. HTFF vann första mötet lagen emellan på Stockholm Stadion med 0-1. En match där FC hade spelövertaget och chanserna men inte lyckades göra mål, vilket HTFF lyckades med och gick segrande ur striden.


Hammarby TFF vann sin senaste match mot FC Umeå med 3-4 på bortplan.


Chefstränare Rebaz Hassan inför matchen:

"- I matchen mot Sollentuna var det starkt att komma tillbaka efter ett så pass tidigt underläge. Det är andra gången vi lyckas med detta då vi även hamnade i samma situation mot Sandviken. Detta visar på vilken karaktär och styrka det finns i laget för att reparera tidigare misstag.


Känslan inför ikväll är som alltid och viktigt inför hösten att bibehålla den känslan, något vi haft med oss under hela säsongen. Nycklarna för att vinna är att minska på våra individuella misstag och de sämre perioderna i våra matcher. Kan vi vara lite mera kontinuerliga i våra prestationer så kan vi slå alla lagen i serien, något vi även visat under säsongen.


HTFF är en klurig motståndare, vi får se vilket lag de kommer med och hur de ställer upp. Det känns ändå bra och vi har ganska bra koll på hur vi ska hantera dem. Vi är revanschsugna då vi blev rånade på tre poäng sist på Stadion och de tre poängen ska vi ha tillbaka imorgon!”


MATCHTRUPPEN


MATCHINFO

Hammarby TFF - FC Stockholm


Matchens livesänds här och sändningen startar 18.50: SportExpressen Play


Datum: 22:a augusti

Tid: 19:00

Arena: Hammarby IP

Vad: Seriematch Ettan Norra


93 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page