top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Team TG

Äntligen ska FC få kliva in på Stockholm Stadion och spela på det berömda naturgräset. Umeålaget Team TG gästar Stadion för att möta FC och avspark är kl. 15.00. Matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen från soffan. Förköp biljett här: TicketCo


En fjärde seriematch väntar och äntligen får vi kliva in på Stockholm Stadion för att spela på naturgräs. I de tre inledande matcherna har FC plockat ihop fyra poäng efter en förlust, en vinst och ett kryss. Imorgon möter vi Team TG från Umeå och målet är att ta hem första vinsten på hemmaplan i Ettan.


Om morgondagens motståndare

Team Thorengruppen FF kommer från Umeå och är likt FC nykomlingar i Ettan inför säsongen 2022. Team TG är en ung förening som grundades 2005. Vår spelare Per Boltegård Blom representerade klubben under två säsonger i samband med sina studier uppe i Umeå. Team TG har inlett säsongen med tre raka förluster när man mött Täby FK, Sylvia och Sandviken.

Chefstränare Rebaz Hassan inför imorgon:

"Fantastiskt med hemmapremiär på Stadion och de är något vi sett fram emot sedan nyheten släpptes om att de skulle vara vår hemmaborg under kommande säsong. Nu är dagen här och de ska bli otroligt kul. Dessutom är vi väldigt revanschsugna från senaste matchen där vi alla är överens om att skapar man så många målchanser som vi gör, i den matchen, då ska man inte åka hem från Örebro med endast en poäng. Vi har tittat på matchen, vi har analyserat och kommer göra några mindre justeringar framöver för att nå de resultat vi eftersträvar. Det är så vi ser på den här resan i Ettan - vi firar när vi vinner och vi lär oss när vi inte gör det"


Lagkapten Stefan Ostojic inför matchen mot TG:

"Det kändes tråkigt att åka från Örebro med endast en poäng med tanke på hur bra vi spelade i andra halvlek och sett till de chanser vi skapade. På söndag är det en ny match och spelar vi som i andra halvlek mot BK Forward så är jag inte orolig för resultatet. Det ska bli riktigt skönt att få spela på Stadion, äntligen!"


MATCHTRUPPEN

Presenteras under aktuella matchdagen.


MATCHPARTNER


Reportaget med söndagens matchpartner kan du läsa här: "Skepi inför söndagens match"


MATCHINFO

FC Stockholm - Team TG FF


Matchen spelas på Stockholm Stadion. Enda ingången för publik är via "Marathon-porten" vid Vallhallavägen. Noterbart är att det är enda ingången på matchdagar på Stadion.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (16-19 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr

Barn (0-16 år): Gratis


Matchens livesänds här och sändningen startar 14.50: SportExpressen Play


Vi uppdaterar Twitter löpande under matchens gång för den som inte har möjlighet att kolla matchen fysiskt eller via webb-TV.


Datum: 24:e april

Tid: 15:00

Arena: Stockholm Stadion

Vad: Seriematch Ettan Norra


150 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page